Dette tar pusten fra meg!

Fredag og helg allerede! Idag har vi gjort oss ajour med mail og har tilbrakt dagen i Kristiansund. Jeg synes denne byen er så søt, liten, men utrolig søt! Fjellene og utsikten tar rett og slett pusten fra meg, tenk å ha et slik landskap rundt seg.

Vakre lille Kristiansund.

Jeg synes det er så koselig her. Det er liksom så langt til alt, helt annerledes enn hjemme. Fredrikstad er jo ikke verdens største by det heller men det bor 3/4 ganger mer mennesker der enn i Kristiansund. I tillegg ligger vi 2 t fra Gøteborg og 1 time fra Oslo s – så det er når vi reiser slike plasser som dette man forstår hvor langstrakt og «lite» landet vårt faktisk er. Jeg får ikke ikke roset byen godt nok, men sant skal sies at Molde også er fantastisk! Har man ikke vært på Nordmøre, må man flytte på seg å se – det er rett og slett nydelig her.

Vi tok en deilig lunsj på Brasseriet Bar, jeg har aldri før fått så fantastisk laks, den var magisk.

Nå sitter vi plantet i sofaen på verandaen til Ann Karin og Roy, men snart skal vi gå en tur på Atlanterhavsveien! Sist jeg gikk der var jeg nyforelsket med mange mange tanker om fremtiden. Tenk, for et år siden gikk jeg å var nyforelsket i Kim, nå har vi vært her oppe et par ganger allerede og jeg elsker å lage minner sammen med Kim. Tenk hvor fort ting bare snur – og til det positive.

Jeg håper dere nyter dagen og lader opp til en fantastisk helg!

Vi skrives mer senere!

Leave a Reply