Familietid under åpen himmel.

Reklame.

Hei og hopp- deilige mandag! 

Ja, så var vi midt i måneden igjen og tiden den har så langt i år gått utrolig fort. Vi har nå hatt avslutning på helgen med barna i badestampen. Etter flere timer ute i akebakken var det å sette seg opp i en deilig varm badestamp helt fantastisk! Noe sier meg at de som gikk forbi ble en smule misunnelige når de så hvordan vi hadde rigget oss til.

Barna kunne sikkert blitt små fisker oppi badestampen, for huden var helt skrukkete når de valgte å stå opp. hehe.Jeg må mase på de for å i det hele tatt klare å få de opp igjen, og tro meg det er ikke lett.Det eneste vi nå mangler er en badstue, det hadde ikke vært feil når man har en badestamp man bruker så mye. Eller hva?

For oss har badestampen blitt et lite samlingspunkt for familien. Det å sitte sammen, prate og le og oppsummere dagen er så koselig. Jeg vet ikke om noe koseligere og mer avslappende.

 

-Badestampen er en perfekt investering dersom man er glade i å kose seg ute under åpen himmel. 

Badestampen har et komfortabel kar som både gir det perfekte stemningslys og bobler om man ønsker det. Det varmes lett opp ved bruk av vedfyring i ovnen som er elegant integrert mellom trepanel og kar, noe som også skaper et rent bademiljø. Samspillet mellom de herlige, runde formene garanterer deg et behagelig bad i mange timer. I tillegg til nydelig sittekomfort har Skargards Regal også et behagelig armlene og et opphøyd barnesete.

Når du fyrer opp badestampen skapes et naturlig undertrykk i ovnen som får badevannet til å sirkulere helt av seg selv. Ovnen i Skargards Regal er smart integrert i badestampen, slik at det kalde vannet på bunnen sirkulerer gjennom ovnen når du fyrer. På den måten oppnås en jevn vanntemperatur i hele badestampen og du vil garantert IKKE fryse.

Akkurat som i moderne vedkjeler er veggene i ovnens brennkammer korrugerte. Det betyr at det forbrukes 50 prosent mindre ved i Skargards Regal enn i en ovn med glatte vegger. For å beholde effektiviteten renses dessuten ovnen for tjære helt av seg selv.

Du kan selv sette sammen en badestamp etter dine egene behov, med alt fra myk sittekomfort til innebygd badestamp. Skargards har markedes største utvalg av tilbehør og produserer den nøyaktig slik du ønsker den.

-Vil du lese mer om Skargards og de ulike badestampene de tilbyr kan du trykke deg inn på ordet Badestamp. 

Her er uken allerede godt igang, men ikveld skal jeg nyte et glass vin under åpen himmel og dagdrømme meg litt bort !

Vi sees!

Leave a Reply