På halv maskin.

Nå er mor og far hjemme etter en LANG arbeidsdag ( Hazard har ikke vært alene) , jeg er altså helt skutt -kaputt – ferdig! Dette har vært en lang dag og formen min er ikke helt som den burde. Jeg får alltid hovene mandler og idag føler jeg at halsen har blitt fylt opp med poteter, absolutt ikke noe morsomt når jeg blir skikkelig «redusert» av det.  Jeg føler jeg går på halv maskin så fort jeg kommer inn døren hjemme, jeg har rett og slett bare lyst til å ligge på sofaen å sove i fanget til Kim med barna på den ene armen og Hazard på den andre. Sannsynlig? Absolutt ikke, jeg har masse jobb igjen som venter før jeg er ferdig for idag. Og når jeg er ferdig må Kim kaste seg rundt. Den bedagelige hverdag alle trodde vi hadde er offisielt over, Kim «ligger» ikke på sofaen og jeg tar ikke bare et bilde eller to av et par lysestaker noe mer. haha… Neida..Joda- neida. Jeg har et ønske om å dele noen av veiledningene jeg har foran meg i tiden fremover, kanskje det hadde vært noe? Om kunden selv synes det er greit så klart.

Idag har Kim og jeg blitt enige om et par kontor lokaler. Jeg trenger virkelig en plass jeg kan kombinere begge jobbene mine uten avbrytelser og jeg tror jeg har funnet den perfekte plassen. Det beste er at jeg kan ta med meg Hazard de dagene det ikke er noen hjemme ( spesielt nå i valpe tiden)

Jeg har nå flere spennende samarbeid jeg jobber med og jeg gleder meg veldig til å dele det jeg skal om de forskjellige. Allerede imorgen begynner delingen og moro blir det!

Hvordan har deres dag vært? Hektisk?

Nyt den videre, som dere ser skinner solen og himmelen er BLÅ!

 

3 thoughts on “På halv maskin.

 1. Heilo sier:

  Har dere lest kvinneguiden, aner ikke hva som skjer noe sted men folk der er jo helt gærne..

  1. Camilla sier:

   hei. Kim terget dem tilbake igår, jeg velger å ta avstand. Jeg har hatt det slik så lenge nå, men Kim er alltid «kødden» når folk er stygge mot han eller han sine. Ha en fin fin lørdag

 2. Hei sier:

  Har dere lest kvinneguiden, aner ikke hva som skjer noe sted men folk der er jo helt gærne..

Leave a Reply