365 blanke ark…

Riktig godt nytt år! Ja,så var 2018 startet, 365 BLANKE sider jeg gleder meg til å dele med dere her inne.

Dette året er året mitt, jeg har rett og slett bestemt meg for å skape et skikkelig fint et.

Jeg avsluttet året med å gå grundig ned i følelsesregisteret mitt, finne ut hva jeg synes gjorde vondt og hva som jeg overhodet ikke ville ha med meg inn i det nye året av tanker, følelser og frustrasjon. Livet mitt med Kim har vært en berg og dalbane nettopp fordi så utrolig mange har hatt så mange meninger om oss. I starten tok jeg det aller meste til meg, andres meninger klistret seg til minnet mitt som lim. Likevel har vi valgt å stå i det, for det er jo vi som skal leve sammen- ikke lesere eller gamle bekjente.

Vi har i år valgt å la det ligge, det hører ikke vår hverdag til noe lenger, så en grundig stor takk til dere som har gjort oss sterkere i 2017 . 

2017 har gjort meg sikrere enn noen gang før når det kommer til kjærlighet, nemlig at Kim er min drømmemann. Det var en mening med det som skjedde, det er jeg sikker på. Jeg ble i svangerskapet såklart knust, bitter og veldig lei meg, men så gikk det over. Jeg måtte på en måte akseptere at det som var og hadde vært var dødt. Man har svake øyeblikk og man har de som er der og løfter deg opp og igjennom stormen.Når jeg klarte det, klarte jeg også åpne meg igjen og belønningen min ble Kim. Absolutt ingen jeg hadde trodd jeg skulle ende opp med— xén-til xéns-x´s…–Altså, bare det er helt SINNSYKT og ikke noe jeg snakker om eller tenker mer over enn jeg må. Vi deler barn med med xéne- thats it. Utover det snakker vi ikke om det hver dag, vi bruker ikke tid på det som har skjedd, men vi kan le litt av det i ny og ne..

Jeg har fått den deiligste, snilleste og morsomste mannen jeg kunne drømt om- og jeg er helt på tuppa etter han. haha. Heldig er jeg for han er visst på tuppa etter meg også.

2017 har gitt oss så mye. 

Vi har elsket, reist på ferier og jobb turer, vi har feiret Lila´s første 1.årsdag og ungenes 10 og 9 årsdag. Vi har kranglet og vi har ledd. Vi har sett Lila starte i barnehagen , feiret 17 mai, og vi har landet på å bli i hjemmet vårt!  Et hjem vi nå bygger ut og tenker å bli i.

2018 skal jobben prioriteres og bloggen bli en flott landingsplass for ALLE som elsker interiør, mote, baks og mat oppskrifter, hus og hjem, familie relaterte turer og produkter osv. Listen er lang og endelig er jeg ikke bare psykisk klar for reisen med bloggen, men også fysisk GIRA!

Jeg skal dele reisen frem til vårt drømmebryllup og ta dere med på jakten etter en hytte på fjellet, vi sikler veldig på Trysil. Vi har store og små prosjekter som skal skje her hjemme, en reise jeg også gleder meg til å dele med dere!

Det er tid for å …… —->

 

Velkommen til alle nye og gamle lesere, nå vi dere endelig se den siden av meg jeg har snakket så mye om, men ikke før nå klart å dele! Nå er bloggpennen fylt med nytt blekk og 365 sider klare for å fylles!

2018.

Leave a Reply