Alle drømmer varer ikke evig.

Og det gjorde ikke denne heller.

Hjemmet mitt..Kjære, kjære hjemmet mitt. I over et år har du gjort meg stolt, ja- du har gitt meg seier følelsen gang på gang! Du har forvandlet deg til en vakker stolthet, en skinnende diamant. Det å få lov til å være med på reisen du som et hjem har gitt meg er helt fantastisk – jeg er heldig.

Vel, vår tid går nå mot en ende – ja en ende jeg tror likevel vil bli bra!

Takk for tryggheten du har gitt meg når jeg var alene og kun din låste dør kunne passe på meg. Takk for mulgihetene du har gitt meg ved å utforske hvor godt et resultat kan bli! Takk hjemmet mitt- TAKK hjemmet VÅRT!

Når en dør lukkes åpnes en ny!

2017 – ble likevel året vi skal finne vår ende stasjon ! Ja, dere leser rett – vi skal selge huset og vi skal flytte! Jeg er den som hele tiden har holdt fast ved at her, ja her skal vi bli…MEN, det er ikke til å skyve bort, huset er for lite og vi trenger mer plass! Jeg skal også innrømme at jeg ønsker å flytte på meg, bort fra Gressvik og bort fra å være så tett på mennesker som jeg oppriktig ikke vil møte på under forhold slik som nå mer enn jeg absolutt må. Lila blir større og større og alt rundt henne må bli bedre, å bo så tett på mennesker som ikke ønsker relasjon til Lila er veldig rart og noe vi ønsker å fjerne oss litt bort ifra. Begynne helt på nytt, dra på matbutikker som ikke er på samme plass osv. Dette er noe vi merker ekstra godt nå som Lila faktisk blir større og av den grunn ønsker å ta hensyn til. Mange vil sikkert spekulere i skolegang på Olíver og Mathile og hvordan dette ordnes med Håkon. – Dette har vi en enighet på med Håkon og barna skal ikke være mindre hos meg! Mer enn det vil jeg ikke dele rundt dem. Av hensyn til barna vil jeg ikke dele mer en et hyggeg familie bilde eller annet slik. Jeg vil heller skjerme de litt, selv om jeg ikke skal «fjerne» de fra å dele små «overfladiske» ting.

Reisen mot vårt nye hjem vil jeg dele her på bloggen, men hvor vi skal bo i Østfold ønsker jeg ikke dele og det pga jeg dessvere har opplevd uønsket besøk her hjemme flere ganger! Så da er katta ute av sekken, huset selges! Og vi er offesielt på boligjakt!!  Og herremin så stor stas dette er- dette er en reise i seg selv for Kim og meg!

 

 

 

Leave a Reply