Alle gode ting er 5!

Lørdag med alle barna – denne helgen er det fult hus (igjen)… Har man ikke mer en en unge vet man ikke hva det vil si å ha barn- prøv 4 stk i forskjellige aldere og med KUN ulike interesser. haha.

Jeg klager IKKE, for jeg elsker oppriktig barn.

Her om dagen snakket Kim og jeg om det berømte » skal vi ha barn» tema. Kim er så søt og er den av oss som gang- på- gang tar opp tema. Ja, vi har jo vært sammen i et år nå snart så det begynner å haste.. Neida, jeg bare tuller, men tema det snakket vi om. Vi traff hverandre med hver våre barn, jeg med tre, ha med ei. Vi har mine to eldste 50 prosent, og samværet mellom Håkon og meg når det kommer til barna har aldri vært et problem. Vi forguder jo barna våre like mye selv om vi ikke er sammen. Kim har datteren sin en langhelg annenhver uke og ellers har vi Lila 100 % .  Hun går jo som «vår» siden vi er sammen, og det er Kim som fungerer og har rollen som Lila sin far idag, det pga situasjonen.

Tema: » skal vi få felles barn?» har jo nå begynt å komme inn på banen. Lila har passert året og tiden for når jeg evt. skal fjerne spiralen snakkes jo om.. Skal vi vente 1 år, 2 år , 5 år, eller skal vi «kline» til.?  Reisen som babymamma i alderen jeg er i nå har vært helt fantastisk, og å få en som er en del av oss begge også hadde vært kjempe koselig! Vi får se, vi har begge ekstreme mengder med jobb forran oss i tiden fremover, men hvem vet? Alle gode ting kan jo være 5?

Ellers har dagen vært aktiv og veldig veldig fin. Vi har storkoset oss fra vi stod opp! Imorgen er det frokost i sofakroken og «Bossbaby» på skjermen… Gleder meg allerede!

Jeg trodde det skulle bli mye mer hektisk med 4 barn, men jeg trekker det tilbake. Olíver og Mathilde er såpass store at de merkes faktisk ikke lenger. De er ute med venner og på trening hele tiden, det eneste jeg ser til dem er den timen med lekser og kosen (noen ganger litt seint) på kvelden. Lila er en veldig snill og rolig jente ( joda hun har litt mark i baken hun som andre) og datteren til Kim er like rolig. Det er stort sett Kim og jeg som girer de opp… Gir man Lila en kortstokk sitter hun i en time uten å si et ord, det samme med duplo og duppeditter.

i FARTA- nesten så man kun ser skyggen.

Oliver og Mathilde var bestevenner og er ennå verdens snilleste mot hverandre. Lila og Vanessa er like, de elsker virkelig å leke sammen og er som erteris…

Min ALLTID flinke kjøkkenhjelper. Denne lille frøkna dekker alltid på bordet og er kjempe flink – glemmer INGEN!

Idag kom det inn noen nye lamper i heimen- imorgen kommer to av de opp – gleder meg til å vise dere! Kim digget dem, samme gjør jeg!

Nå kom Mathilde inn døra her, hun har vært sammen med et par venninner siden klokken var 12:00 idag.. Klar for litt mammakos den neste halvtimen før hun må i seng!

Nyt lørdagskvelen!

Leave a Reply