Årets første skikkelige dag.

2.januar allerede ? Ja, da er uken offisielt igang og jeg har virkelig startet året. Hos oss gikk all julepynt ut av huset på fredag, da merket jeg at etter 5/6 uker med jul hadde takket for seg. Vi skulle bort på nyttårsaften likevel, så jeg følte ikke noe trang til å holde på den noe mer på noen måte. Huset ble fylt opp med ekstremt myke leker denne julen, noe som gjorde ALL plass velkommen.

Ungene har planleggingsdag, så de har siste dag med kos idag før skolen står for tur imorgen og siste halvåret i 4 og 5 klasse skal gjennomføres. Lila går i privat barnehage, og idag vet jeg oppriktig ikke hvordan jeg hadde klart meg uten siden stort sett alle andre barnehager rundt holder stengt og jeg har en liste herifra til månen med jobb.

Jeg klippet noen roser og fordelte de utover i de ulike boblevasene mine, og det er jo SÅ nydelig. Litt tilfeldig fordelt og plassert og vips skaper man likevel litt «harmoni» i interiøret uten store arbeidet.

Det enkle er ofte det beste, er det ikke det man sier?

Når julen går ut av huset synes jeg alltid det blir litt «glissent» og jeg får ikke helt bestemt meg for noe – verken blomster eller lys. Hvitt, hvitt og atter hvitt er det eneste hodet mitt ser, samt litt dus rosa. I løpet av en ukes tid eller to begynner nok øynene mine å åpne seg igjen, men akkurat nå er det kun helt «platt».

Dagen er ennå ung – heldigvis. Nyt den og kos dere med denne deilige starten. Jeg titter innom senere igjen.

Leave a Reply