Christmas time!

God kveld i stuen!

Nå har endelig barna sovnet søtt etter en helt fantastisk ettermiddag og kveld med dem. Når Kim kom fra jobb dro vi på mc Donalds og bowling! Lila fikk til og med prøvd seg, men de største slo skikkelig til og var kanon flinke! Familietid, alltid like koselig !

Vel, jeg har tittet litt igjennom bildene mine i jule tiden min som blogger, og jeg sitter altså med så mange gode minner, samtidig som jeg gleder meg til det kommende året og årets siste måned for å skape nye.

På søndag skal vi ha tante, onkel, mor,far, søskenbarn og barn på julemiddag her hos oss! Jeg skal serveres husets første juleribbe og det gleder jeg meg til! Det siste året har min kjærlighet for mat og baking vokst utrolig og jeg elsker jo familie tid. Helt siden jeg var lita jente har familie og venner vært en del av høytider og jeg sitter i min alder av 28 år igjen med ekstremt mange gode minner!  Nå er det på tide for Kim og meg å skape våre, med vår familie, og det er jeg så takknemlig for.

Tenk at vi (Kim og jeg)skal feire vår 2. jul sammen, det er så koselig! Nå kjenner vi hverandre skikkelig, har felles ønsker for julefeiringen og vi legger planer i felleskap.

Bilder julen 2015, selv leiligheten ble pyntet vakkert til jul.

Denne julen er den såreste julen jeg har hatt, idag tørr jeg si det.

Julen 2016. Dette er den julen jeg har satt mest pris på i hele mitt liv, nettopp fordi jeg hadde sett og følt  hvor sår nettopp juletiden kunne være for meg.

Julen 2017 . Iår feirer vi julen med barna 17 desember. Og det fordi julaften iår faller på den helgen de ikke er hos oss. Heldigvis er Olíver og Mathilde kjent med dette, og Lila vet jo ikke forskjell på datoer- så det blir hva vi gjør det til. Vi skal ha den best julen noen sinne, og vi gleder oss!  Julaften skal vi ha med  familien med full julemiddag hos oss!  Tradisjon jul er for meg i vårt hjem og det blir det i år også. Den blir rolig, men jeg vet den også vil bli magisk for Kim og meg.

Denne helgen skal jeg dekorere tidenes fineste julebord – og jeg skal dele alt med dere! Kanskje dere kan snappe opp et tips eller to! For de neste to ukene nå blir det mye bord pynting  på meg!

Nyt den nest siste kvelden i november ! Vi sees imorgen <3 

Leave a Reply