Datoen er satt!

14.12.16 er en dato jeg vil ta med meg resten av livet,det er dagen min drømmeprins satt seg ned på kne og spurte meg om jeg kunne tenke meg å dele resten av livet mitt med han (?). Svaret mitt var så klart JA!  Etter kun to måneder var jeg sikker, idag eksisterer ingen verden uten nettopp han for meg.

Vi har brukt året 2017 til å merke at alt rundt oss faller på plass.Vi har reist hit og dit, opplevd Norsk vakker natur på sitt beste med bilturer til Trondheim og Nordmøre. Vi har koset oss på solkysten i Spania. Vi har vært på fotball tur til London, sett Chelsea spille mot Manchester City på VIP. Vi har bod på deilige spa hoteller, vært på fantastiske restauranter og spist flere retters middager. Vi har  vært på to dagers kjærestetur på Oslo-Kiel, hvor vi lo mer enn kroppen vår tålte. Vi har vært over alt på Sørlandet og er hver mnd på harryturer til Sverige ! Vi har trengt dette året, nettopp fordi vi har ønsket å se at alt rundt går som det skal….

Hva binder oss sammen? Unger, penger? – Nei, kun kjærlighet ! Barna er vår bonus, og økonomien er en del av livet. Vi har ikke hatt noe kort som har gjort det «gunstig» å bli et par på hånden, men vi likte hverandre og det har holdt for oss.

2018 har vi nesten to år på baken sammen, og sikkert vært igjennom flere utfordringer enn andre har igjennom et helt liv sammen!

Jeg har fått trygghet, en mann som elsker meg for den jenta jeg er og bagasjen jeg hadde. Jeg føler meg komplett, jeg føler meg trygg og elsket. Jeg har funnet min sjelevenn og bestevenn som jeg er så heldig å skal få tilbringe resten av mitt liv med.

Tenk at min tid skulle være så heldig og passere hans tid og at vi skal ha all tid sammen!

Datoen er satt og 25.8.18 gifter vi oss i Gressvik Kirke!

Bryllupet skal bli vår drømmedag- tenk at vi skal bli mann og kone på ordentlig !

 

  • REISEN og planleggingen skal jeg ta dere med meg på. Det er ikke bare dagen vi skal bli mann og kone som skal være spesiell, men hele reisen til dagen er der.

Leave a Reply