Denne julen, dette året.

Julen 2017, hvordan har den blitt og hvordan blir den videre?

Lila, min vakre lille prinsesse, min edelsten mitt hjerte! Den lille søte kroppen som nå står, klatrer, leker og løper helt selv, den lille kroppen jeg ikke satt fra meg et sekund før hun selv valgte å bli «stor» jente. Jenta med de søte små bolleskinna, dunehåret og klinkekule øyner, en bestemt jente, men også så forsiktig og tillitsfull. Pyntet i rødt for å feire juleavslutning i barnehagen, og spent er hun på alt det nye som har flyttet inn i huset. Tenk at vi har satt inn et kunstig tre og i tillegg pyntet det, vi har også pyntet med rødt!

Ikke bare stuen er pyntet rød til jul, husker dere jeg for noen dager siden viste snap på mine rød innkjøp? Jeg handlet inn til barnas soverom, vårt soverom, og resten av huset – røde sengesett. Det er ennå litt nytt for meg å ha en så bestemt farge i huset, men likevel – jeg liker det! Jeg føler julen blusset mer opp i meg når det rød kom frem. Også er det jo koselig at jeg hvert år kan ta frem det røde sengetøyet 2/3 dager før jul!  Med en ren «base» i bunn ble rødt både lunt og koselig hjemme hos oss! Kim ble veldig glad når det røde kom frem og mente bestemt at det ikke er jul uten rødt – noe jeg føler jeg kan si meg enig i. Det er nesten litt rart hvor mye en farge har å si, men for meg bunner det litt i tradisjoner også. Julemusikk og rødt har alltid vært tegn på jul når jeg vokste opp og jeg håper mine barn får samme gode følelsen til julen som jeg har hatt i min barndom. Denne julen, dette året har ihvertfall sålangt vært fantastisk.

Lila elsker juletre og hun har aldri prøvd å rive i det, men hun beundrer det mange ganger hver dag – noe jeg blir like rørt og glad over hver gang. Jeg lurer på hva hun tenker, — kanskje hun lurer på hva nissen kommer med?

Maleren er her på nest siste dagen, så nå er snart hele toppetasjen også ferdig, endelig er huset malt nøye, presist og pent i hver eneste krik og krok her i huset! Kun fargen KUL og Blek sand er benyttet i hele huset og det ble så fint-så fint!

Nyt dagen, vi sees alle sammen!

Leave a Reply