Det er helt sykt!

God torsdag! Idag har min kjære mann bursdag og vi dro en tur til byen og spiste en pizza hele gjengen, deretter en tur til byen å shoppe bittelitt. Kim trengte en ny olabukse og ungene fikk litt som de var manko på, deretter dro vi hjem! Hun mor fikk ordnet seg nytt pudder, så nå er jeg klar for høsten med falsk «glød» . Haha. Ennå mangler jeg litt til barnehagen for Lila, hun har jo brått blitt så stor jente og vinteren kommer fortere enn man tror.  Imorgen må jeg finne noen skikkelige sko til henne, noen som ikke er for tunge, men som hun vil få en ullsokk oppi…. Tegn på at hun er skikkelig barnehage jente nå…

Ellers har det blitt tatt både salgsbilder og annet i huset de siste dagene..Det er helt sykt faktisk! Det å se bildene som skal ut på nett av huset.. For salg, jeg er så delt følelsesmessig av det hele faktisk, men likevel veldig positiv til det hele. De som kjøper her håper jeg vil elske huset like mye som oss. Dette er å blir MITT drømmehjem og stolthet, men likevel – jeg er klar for å begynne på et nytt kapittel i livet med gjengen min.

Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere. Akkurat disse kommer ikke i salgsprospektet, men de er tatt samme dag som de som skal ut!

Jeg håper dere har hatt en fin torsdag. Imorgen er det HELG! Og det gleder jeg meg til allerede nå, denne uka har vært utrolig hektisk! Nyt kveldens siste timer, vi sees!

Leave a Reply