det er ikke OK.

God søndag alle sammen, hatt en fin helg?

Det Sommer og sol, ergo sommerfri, late dager og timer som ikke henger sammen og full rulle. Vi har hatt svigers på besøk- igår til idag, kjempe koselig og alltid like kjekt. Idag kommer familien fra Nordmøre nedover, og vi fikk snap at de kom idag for noen få timer siden.

Det er en ting jeg må ta opp, det handler om all shitkasten som hele tiden pågår….

Det har vært lite godkjenning av kommentarer, jeg har så å si lukket kommentarfeltet mitt igjen. Dette har skapt mange reaksjoner på at jeg ikke holder ord. For meg handler det ikke om å holde ord, men mer hva jeg føler er med på å skape hygge eller negativitet.

Lila er et spørsmålstema som kommer opp hver eneste dag, og folk er ikke nådige på å slenge ut av seg stygge ord om den lille jenta vår. Situasjonen rundt Lila blir ofte stilt i negativt lys, og uansett hva jeg svarer eller ikke svarer velger de av dere som negativt sitter å følger med her inne å tolke alt vi gjør galt. Situasjonen rundt Lila sin familie på «far» sin side ønsker IKKE jeg å utlevere på min blogg, instagram eller andre sosiale medier. De som har spørsmål til hvorfor hun ikke er med dem må rett og slett spørre de det gjelder, ikke sitte å anklage meg/oss for å nekte mennesker å bli kjent med henne. På vegne av Lila og hennes beste vil ikke jeg skrive noe mer om dette om jeg heller ikke må. Dette håper jeg på full forståelse for og ingen flese stygge «anklagelser».

Det er ingen som følger meg i sosiale medier ( eller andre personer på nett) som har en «rett»til å skrive stygge ting om meg og mine bare fordi jeg blogger, deler på instagram eller andre plattformer. Jeg synes absolutt ikke det er greit at fordi jeg har valgt å dele ting på nettet gir det folk «LOV» til å skrive de styggeste ting om meg og min familie, sette igang forum for å være direkte ute etter å henge meg ut eller skrive hårreisende og ufine kommentarer til meg på bloggen. Jeg har fått høre at jeg skal velge å ignorere og IKKE svare disse tilbake…. Vel, det blir for meg det samme som å si at det å sitte slik er helt ok og greit fordi sånn er det bare hvis jeg fortsetter å være «offetlig» i den grad som jeg er det. Jeg synes de som mener dette å ser på meg skal forstå at grunnen til at jeg sier ifra er fordi jeg velger å stå opp for meg selv. Om jeg har 20 følgere eller 100 tusen spiller absolutt ingen rolle, jeg er et menneske og jeg (og heller ingen andre) skal ikke ta imot stygge meninger fra folk!

  • Jeg følger Villapaprika fordi det er som en stygg togulykke? Hun er så tragisk at det er ikke mulig og ikke følge henne!
  • Har noen tenkt til å ta tak i VP snart, hun tenger stakkars hjelp. 
  • Det som er leit er at VP tror hun kan interiør, men egentlig flytter hun bare rundt på lysestakene sine… Tragisk hele dama. 
  • Har noen ringt barnevernet, det må jo være straffbart å legge ut så mye bilder av barna sine på nettet! Stakkars barn. 
  • Jeg gir forholdet til Lorden og VP maks 1-2 år, stakkars barn som lever i det huset. 

Vel, slik fortsetter listen og detter er IKKE greit… Hvis noen folk synes jeg er så tragisk og gal, kan jeg si med en gang at jeg kom aldri på døra å ba deg om å følg meg.Liker du ikke stilen min, det jeg skriver, utseende mitt, klesstilen min, bloggen min eller bildene mine generelt. Så for gudsskyld ikke følg meg, les bloggen min eller bruk tid på min side. Jeg har valgt å ikke ta imot mer, jeg gidder rett og slett ikke å være «dumsnill» og ta mot dritt på dritt bare fordi folk ikke eier normal fritid og holder munn.

En ting er helt sikkert, folk har en stor egenskap i å være grusomme, men likevel elsker de å leke det stakkars offeret.

Jeg har rett til å forsvare og stå opp for meg selv og de som ikke synes det er greit kan kysse meg der solen IKKE skinner eller skaffe seg en fritid. Nå virker jeg sikkert veldig ufin, men beklager…. Nettmobbere, deres meninger er 97 % av tiden IKKE ok.

Jeg har lært å være snill mot dømmende mennekser, de dømmer gjerne selv mest og det er sikkert ikke et enkelt liv. Men jeg har også lært at noen forstår kun det språket de snakker selv. Jeg skal oppføre meg å være snill- det skal også de som sitter i andre enden.

 

Leave a Reply