Det er rart hvordan ting ender opp.

God kveld i stuen alle sammen!

Nå er vi klare for hjemreise, bagene er ferdig pakket og huset ferdig vasket! Denne ferien har vært helt fantastisk, rett og slett magisk.

Lila har vært en helt utrolig lita jente på hele reisen. Hun har storkoset seg fra morgen til kveld, og sovet som en stein om natta. Idag badet vi mange ganger i sjøen og Lila elsket det mer og mer. Det er rart hvordan ting ender opp, jeg hadde ikke sett dette livet for meg i fjor. Jeg hadde innstilt meg på å være alene med barna,vel sånn ble det ikke.

Det at Lila fyller et år på fredag er helt merkelig…Den lille babyen? Hvor har hun blitt av ?  Hun som sov hele dagen, bodde på puppen og alltid ønsket nær kontakt.. Nå har hun ikke tid, hun løper, hun synger, hun prøver å prate, hun deler så mye glede at jeg noen ganger lurer på om en slik glede er normalt? Så glad HELE tiden, hvordan er det mulig? Hun eier så mye personlighet i den lille kroppen at jeg ikke kan forstå hvor hun henter alt fra?  Noen sider ved henne er et lite mysterium, noen sider er helt ukjente, men sånn er det….. Hun er en egen liten person satt sammen i et helt eget format. hihi…

Et år er lenge, det skjer mye på ett år. For noen er det hele livet, og for Lila er det hele hennes tid her med oss. Jeg merker hun «lengter» hjem. Så fort hun ser eldre barn, som kan minne om Olíver og Mathilde vil hun bort til dem. Det er ihvertfall helt tydelig at hun savner storebror og storesøster.

Denne ferien er satt sammen av ufattelig mange gode minner, vi har lært hverandre å kjenne på nye måter, sett nye sider av hverandre og skapt en minnerik reise å se tilbake på. Jeg er takknemlig og glad for alt.

Imorgen kommer vi hjem igjen, selv om jeg ikke ville denne ferien skulle ende… Vel, så skal det bli godt å komme hjem i sengen sin og huset sitt igjen! Og mest av alt -BARNA MINE!

 

 

Leave a Reply