Det finnes ingen fasit.

God kveld, og beklager sent innlegg fra denne kanten. Jeg har vært på jobb og jobbet stort sett hele dagen, samt vært i relativt dårlig form. Siden barna kom hjem har det gått i 110 og jeg har omtrent ikke fått summet meg etter dagen før øynene faller tilbake og kvelden står for tur.

Interiør, hus og hjem er litt i forandring på hjemmefronten om dagen, slik er det når man jobber og brenner for interiør. Jeg tror jeg har slått rekorder på møblene mine, for jeg kjøpte faktisk denne sofagruppen for to år siden, godt gjort til «moa» å være. Nå venter en ny salong, i en helt ny drakt. Jeg har nemlig valgt midnight blue velour sofa, modellen er veldig mye dypere så nytt salongbord skal også på plass. Mitt salongbord og salong er nå til salgs!

Jeg elsker beige, men føler det også etter så mange år begynner å bli «kjedelig», og stilen min blir mer og mer preget av mørke elementer, men såklart med lyse avbrekk som får balansen mellom de ulike materialene. Jeg er veldig personlig i stilen min, kanskje nå mer enn noen gang. Det er er absolutt ingen ting som klarer å påvirke meg bort fra stilen min, så selv om jeg skal skifte ut noen møbler er det likevel til møbler som er mer tilpasset stilen jeg skaper.

Boble vasene mine følger meg, og senest idag fikk jeg fylt på med noen mørke blå også. Jeg synes de er skikkelig kule, og de skaper et kjempe fint spill ved at man blander størrelser og farger sammen.

Personlig mener jeg at interiør har absolutt ingen fasit,det er ikke noe som er rett eller galt når det kommer til  interiør. Alt dreier seg kun om smak og hva hver og en liker.

Jeg elsker å stramme opp litt, men møbler og tekstil er en viktig faktor for å få de store elementene til å gli mer sammen. Derfor velger jeg mye velour, ulike tone kombinasjoner og sammensetninger. Imorgen skal jeg prøve å vise litt hva jeg mener ved det jeg skriver!

Ha en deilig kveld! 

Leave a Reply