Det snør – det snør…

Idag har jeg hatt en dag fri fra sykdom, jeg nyter virkelig hver dag for brått slår Her snufs eller fru oppkast til.. Jeg leser på nettet at det er noe bortover i annen hvert hjem, så det er bare å nyte dagene man faktisk ikke er dårlig eller syke!

Jeg er så sinnsykt gira om dagen, vil bare jobbe hele tiden, det er nemlig så mange spennende samarbeidspartnere jeg har inngått samarbeid med i et og to år fremover i tid med, altså hvor motiverende er ikke det?

I Fredrikstad snør det, det er skikkelig glatt og jeg ble nesten litt svett når jeg skulle ut på veien! Det var riktignok ikke måket når jeg skulle ned feltet og jeg priset meg lykkelig for at jeg bare kunne rulle forsiktig nedover uten en eneste bil i møte eller bak meg..

Jeg vet ikke med dere, men for meg er snø helt greit. Jeg synes det er så koselig når det legger seg et hvitt teppe over naturen, det lyser liksom litt opp! Skal det være kaldt uansett kan i like gjerne få litt snø. Vel, vi får se hvor lenge den holder seg her, den pleier å gå like fort som den kommer ….

Mange har sagt de ønsker et innlegg på hvordan vi valgte å tette trappen og fremgangsmåte, det kommer. Vi mangler ennå teppe i trappen og noen lister så et ferdig innlegg kommer når vi er helt ferdige!

Vi sees mer etterpå, jeg må få unna mer jobb før min lille barneflokk kommer hjem igjen og skal på turn, fotball, gjøre lekser og ha middag! Vi sees!

Leave a Reply