Det vil ingen ende ta.

God 3.søndag i advent alle sammen, EN uke til jul! Er dere klare for å innta julefreden ?

Vi prøver å få mest mulig ut av hver dag, selv om denne uken har vært mest låst i syke barn og mye jobb som ikke har noe med bloggen å gjøre.

Den siste tiden har det kommet frem mange tullete påstander til Kim og meg, det har liksom ikke hatt noe filter eller seriøsitet. Jeg velger derfor nå å si litt om det,så får man tolke det dit hen man ønsker.

Jeg vet ikke hva folk tror, men jeg blir ikke overrasket lenger heller. Jeg har hørt så mye om meg selv og Kim at jeg vil påstå å si at vi hadde nok ikke vært sammen eller stått i situasjonen vi gjør om noe av det hadde hatt en rot til virkeligheten.

Jeg har lært noe veldig nyttig og det er at de aller fleste av de snakker med to tunger- en i hvert selskap.

Når jeg startet å blogge ville jeg starte krig mot alle som prøvde å skade meg, idag har jeg blitt så immun at jeg velger å holde munn, si minst mulig, ha samme mening uavhengig hvem jeg snakker med og i tillegg til dette spre positivitet!  Om mann i gata, tidligere bekjente, xér og yér ønsker storm på sjøen, er de hjertelig velkommene til å hoppe opp i jolla selv og se om reisen blir behagelig. Historier som er gitt ut om meg er svært sjelden kjedelige, så jeg kan forstå at folk med mindre innholdsrike liv, personlighetforstyrrelser og dårlig evne på å komme seg videre har et stort, sterkt og gledelig behov om å snakke om meg( oss) . Til tider skulle jeg svært gjerne vært flue på veggen selv, for jeg tror neppe jeg hadde kommet hjem uten en god dose GOD latter.

Mitt utseende, min stil, mitt liv og mine egenskaper vet Ola norman mer om enn meg, og jeg får hardt gjennomgå etter tekster som kan vinkles, vris eller settes sammen til noe annet enn hva det var ment som. Jeg har de siste månedene sett, hørt og opplevd så mye barnslig at jeg ikke kan annet enn å synes syn i de det gjelder. Forum, sladder og prat har vist blitt det nye «se&hør» .. Absolutt INGEN av de som leser eller skriver disse forumene liker meg, men likevel sitter de å bruker sin egen fritid på å lese om meg, lage historier og hisse seg opp over blogg innlegg eller u-høytidlige snapper. Jeg hater ingen, ironisk nok, de menneskene jeg før har vært frustrert over -gutter, jenter, menn-kvinner – vel de eier ingen rom i kroppen min. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare meg helt, men det er liksom helt TOMT, helt interresante personer som oppriktig ikke har eller vil få plass i mine timer av døgnet. Jeg klarer ikke forstå hat, frustrasjon i kampens hete ja, men hat.. Vel, det opplegget med » du er dummer enn meg» språket faller helt igjennom på isen. Alle står vel ironsik nok seg selv nærmest? Krangler jeg med Kim om noe mener jeg i stahet at jeg selv ikke er grunnen for den krangelen, men når man puster med magen og faktisk tenker seg om forstår man jo fort at man er TO om å få igang noe… Kjipt, men det er virkeligheten.  Om jeg gir mine barn sjokoladekalender, lar de spise ved salongbordet, har de i sengen min, går naken rundt i huset eller lar barna smake pepsi max, vel sånn helt seriøst – hva er problemet ?  Mine barn berikes med så mye kjærlighet at de mangler ikke noe, hadde alle tatt vare på kjærligheten slik som oss hadde verden ikke hatt plass til all galskap og personlige intriger. Nå er det ikke slik at mine barn sliter med verken vekt eller den sosiale psykiske biten, så jeg velger å være nøye i livets løp med «grunnmuren» så kan man ha rom for litt ekstra kos i ny og ne med alt fra sjokolade, boller og brus uten at det skader noen.

Rykter kan skade folk, det vet de som sprer de gjerne bedre enn alle andre. Det er vel nettopp derfor de vil spre slik eder og galle så fort muligheten byr seg også.

Nå er det jul, et nytt år står for tur. Det som har vært har vært, og er vi heldige får vi nok et år og glede oss over. La nå sjelen få litt julefred, gå videre, ta vare på de som er der når du står opp og når du skal legge deg. Alt annet er ikke viktig, men vær snill.

Jeg vil fremover fortsette å spre glede over alt jeg skal og vil dele her på bloggen, så håper jeg at de GODE leserne mine fortsetter å føle seg velkommene! <3. Jeg setter enormt stor pris på de gode, men dessverre må jeg i noen tilfeller si min mening til de mindre hyggelige. For det er dessverre slik at noen leser kun av en grunn og det er for å prøve å få meg helt i kjelleren av all galskapen.

Jeg blir bare enda mer motivert og engasjert over å få frem alt positivt og håper de to siste ukene av dette året, samt året 2018 vil vise nettopp det.

Leave a Reply