Dette er min NYE bestevenn.

Reklame. 

God kveld kjære lesere, hatt en god dag idag?

Min har vært hektisk, jeg har jobbet meg helt svett og det er LENGE siden jeg har hatt så fulle timer som jeg har om dagen. Jeg har to veldig krevende jobber nå og bloggen er en av dem, noe som vil si at ansvaret jeg har nå er enormt. Før har jeg kunnet komme å gå som jeg vil, nå, vel nå kan jeg så absolutt ikke «sluntre» unna igjen. Jeg elsker det, rett og slett ELSKER det!

Når man jobber mye, sier det seg selv at dagene også blir minimale til annet, for meg betyr skikkelig produkter for hus og hjem ekstremt mye , og i dette tilfellet skal jeg vise dere min nye vaskemaskin. 

Hils på min nye bestevenn Bauknecht Waplatinum 882L . Dette er en perfekt vaskemaskin til en familie på 4/6 stykker. Vaskemaskinen har en kapasitet på 8 kg, noe jeg merker svert godt! Før hadde jeg 6 kg, så når maskinen vår røk og ny skulle inn var valget på hvordan maskin vi skulle ha et stort valg for meg å ta. For meg må ting være enkelt, mye hokkuspokkus skaper mer frustrasjon enn glede i mitt tilfelle og alt nytt er skummelt. hihi… Denne vaskemaskinen har venninna mi, og hun kunne sterkt anbefale meg den, noe jeg nå forstår hvorfor.

Informasjon på maskinen:

Den maksimale sentrifugeringshastigheten er på 1400 omdr/min. Den børsteløse motoren holder lydnivået nede under vask og gir deg en lenger levetid på maskinen. Energiklasse A+++ sørger for at strømforbruket holdes på et minimum. Det er nemlig den beste energiklassen som er å få på markedet. Vil du gjerne selv bestemme når maskinen skal gå i gang? Utsatt start-funksjonen lar deg planlegge vasken frem i tid. Noen ganger skal det gå ekstra raskt med klesvasken. Med hurtigprogrammet kan du ha klesvasken klar på bare 30 min.

Vaskemaskinen min Bauknecht Waplatium 882L kommer dere til ved å trykke på DENNE linken.

Kanskje du synes det virker skummelt å handle hvitevarer på nettet ? Vel, da kan jeg si med hånden på hjertet at du trygt og enkelt kan handle på tretti.no uten å bekymre deg for noe. Du kan mot et lite tillegg i prisen få det kjørt hjem, bært inn og satt/montert på plass- perfekt ikke sant?  Nå trenger man ikke lenger flytte mer enn en finger for et tastetrykk for å få det man trenger inn døren. For en hektisk familie slik som oss var dette rett og slett perfekt!

 

Dersom du lurer på hva som passer deg og ditt behov eller noe om de ulike produktene har tretti.no en veldig hyggelig kundetjeneste som hjelper deg som kunde å velge rett om du synes det virker vanskelig.

22-24 November feirer tretti.no Black Friday med helt CRAZY lave priser på hvitevarer og husholdningsartikler.

Tretti.no finnes også på facebook, og dere kan følge de og finne ut om deres knall tilbud der  ved å trykke HER. 

Jeg har nå hatt vaskemaskinen i 1,5 uke og er KJEMPE fornøyd! Den er helt stillegående og designet passet perfekt!

Er du på jakt etter en ny bestevenn når det kommer til klesvasken er denne maskinen helt klart noe for deg! Vaskemaskinen er nå satt ned hele 10 %, så handler du den nå får du den hele 1000,- kr rimeligere – og det er jo ikke så verst!

Nei, nå skal jeg sette igang en maskin – og med ny maskin er det MORO! Nyt kvelden, vi sees!

Leave a Reply