Dette skjer i høst!

God mandag da, dere! Nå står jeg her å har prøvd 110 ganger å komme meg inn på bloggen, men jeg har hele tiden blitt overkjørt av noe som har tatt bort fokuset mitt. Sånn kan dagene gå, typisk hektisk hverdag… Hvem har ikke vært utsatt for det til tider?

Imorgen går turen min først til Porstgrunn, så til tønsberg, deretter drammen og hjem! Lang dag, vel ikke snakk om det. haha… En ting som gikk knirkefritt var de nye lampene.. Meningen var egentlig noen helt andre, men så fikk jeg tak i disse i siste lita – lucky me…

Det har vært en «stor» endring nå det kommer til interiøret – det blir strammere, ting blir større og færre, annet blir enklere og mindre ruvende. Sort er «the it» i interiøret, noe jeg selv faller mer og mer mot selv i lykter, brett og tekstiler. Grønt kommer mer og mer tilbake, samt en helt rå gul farge.. Velour- her snakker vi alt fra silke til bomull. Denne uken skal jeg ta dere med igjennom høsten og vinterens nyheter, og gjett om jeg gleder meg! – Dere MÅ glede dere! Itillegg skal jeg ta dere med hjem til 10 fantastiske hjem, og flere bolig stylinger! Jeg skal dele interiør på budsjett og vise dere hvordan dere lett kan skape andre utrykk og stiler ved helt enkle grep!

Forandring fryser, også i innholdet her på bloggen, høsten 2017 blir knall!

Nyt kvleden vi sees!

Leave a Reply