Dette trodde jeg ikke om meg selv…

Hei hei og fin-fin fredag! Åh, her sitter jeg helt mørrbanket etter dagens treningsøkt, jeg er HELT skutt! Jeg har begynt å trene og jeg ELSKER det! Helt sinnsykt,men sant! I januar startet jeg å trene 3 dager i uken på treningsenteret, og jeg har endelig lært meg masse nyttig. Altså, dette trodde jeg IKKE om meg selv for et år siden! At nettopp jeg skulle si at å trene er moro, vel hvorfor startet jeg ikke før?! Det er virkelig moro når man merker hvor mye det faktisk gjør med deg som person! Jeg har ikke så veldig lyst til å sette meg ned med  sjokolade eller hive innpå med en fet burger når jeg har stått å hoppet opp og ned, løpt og løftet meg helt lilla i ansiktet. Motivasjon til å lage sunnere måltider blir jo også en del av reisen mot en sunnere livsstil når man først gir så mye av seg selv for å nå målet sitt.

Jeg er heldig for at jeg ikke har som mål å gå ned i vekt, heller holde meg i størrelse der jeg er. Personlig ønsker jeg bare å få en god kondis, holde en innsvingt og trent midje og å få trent rumpa litt. Haha.

Ellers idag har jeg vært hos frisøren og nå fått jobbet litt. Denne helgen har jeg bevisst fylt til randen med jobb, så idag blir det noen timer til med jobb før vi får tatt kveld! Takk og lov for at mannen i huset synes det er helt tipp topp at jeg sitter i min egen boble å jobber. Jeg tror faktisk han synes det er HELT ok å ha herredømme over tv kontrollen. haha.

 

Denne uken har forsvunnet helt, jeg har nok hatt et veldig avgjørende dypdykk i mailboksen min. Hadde jeg ikke tatt den jobben nå hadde jeg nok heller aldri kommet meg igjennom.

Jeg håper dere har en fin og koselig helg foran dere, vi sees senere!

Leave a Reply