En bedre utgave av meg selv.

Hva er ditt nyttårsforsett? 

Jeg har aldri vært flink til å følge det jeg har satt opp, «imorgen» har alltid vært min unnskyldning. Det sitter langt inn å endre en livsstil, en levemåte eller gammel vane, men vi lever en eneste gang. Når jeg traff Kim traff jeg også en treningsglad mann, dette påvirket meg, men jeg ble ikke akkurat noen treningsnarkoman av den grunn.

Jeg kommer aldri til å elske fitness og treningssenter, det er ikke min greie, men jeg elsker å gå, og å løpe! Det å ta på seg joggeskoa, komme seg ut i frisk luft, la alle tankene for dagen ligge igjen hjemme er helt ufattelig deilig! Så i år skal jeg gå , samt løpe masse! Jeg skal holde et sunt kosthold jevnt igjennom året og målet er å gå ned til min trivselsvekt i løpet av en måned eller to.

i 2014 og deler av 2015 var jeg ikke fornøyd, stort sett mistrivdes jeg med den jeg utviklet meg til å bli. Jeg spiste i perioder sunt, men veide faktisk 8 kg mer enn jeg idag gjør. Jeg har aldri vært tykk, men vi har alle en vekt vi trives best med.

Dette er meg den tiden jeg ikke trivdes med min vekt. Misforstå meg rett, jeg har aldri vært tjukk, men jeg har vært på god vei til å bli en stor utgave av meg selv PGA dårlig kosthold. Jeg veide gjennomsnitlig på mitt «meste» 68 kg,

Personlig har jeg forandret meg masse siden dette, og det til det bedre! Store 3 nummer for store gensere finnes ikke lenger i mitt skap, kort lys og mørk dameklipp passer ikke til meg og jeg føler jeg har landet i en form og jeg trives i. I 2018 skal jeg opprettholde denne «formen» , prøve å gå av de to/tre kg jeg gikk opp i jula og heller kose meg litt innimellom med søtsaker. Hadde jeg fortsatt slik jeg har koset meg i desember ville jeg vært 10 kg mer ila sommeren, det er jeg sikker på. Her er jeg intet unntak, sånn er det bare.

Trivsel har en stor innvirkning på et menneske, og personlig har jeg ikke hatt det bedre før enn jeg nå har det.

Under har dere bilder av meg for to/tre år siden,og nå og jeg føler jeg ser mer «happy» og sunn ut idag – nettopp fordi jeg vet hvor mye bedre jeg har det på innsiden også.

Med dette mener jeg IKKE at folk som er større eller mindre enn meg ikke er bra nok, jeg snakker ene og alene om meg og MIN kropp. Jeg er ikke meg når jeg faller ut og går opp, jeg trives ikke og blir ond mot meg selv. Du må bli kjent med deg selv, og tro mot den du er før du kan forvente at andre skal det.

Mitt mål for 2018 er å leve sunnere, bevege meg enda mer og bruke tid på meg selv uten å få dårlig samvittighet. Hva er ditt?

Leave a Reply