En drøm som ble virkelig !

Annonse/ reklame. 

Når drømmer blir virkelighet er det som om du letter noen meter fra bakken. Det siste halvåret har jeg ikke bare byttet bloggplattform, blitt selvstendig, men også knyttet samarbeidspartnere med meg på veien. 2018 er året hvor jeg skal dele masse nytt med dere, ikke bare har jeg 8 nye samarbeidspartnere, men jeg har også fått knyttet meg fantastiske bekjentskaper.

I oktober 2017 signerte jeg avtale med Dahles Auto i Fredrikstad og i 2018 skal jeg månedelig dele masse nyttig med dere fra denne avtalen.

Først ut skal jeg presentere mitt nye glis, min splitter nye Audi A4.

Denne gangen har jeg valgt sort bil, noe jeg er veldig glad for. Nå har mine 2 siste biler vært hvite, noe som gjorde det litt ekstra stas med sort bil denne gangen.

Når man skal ha seg ny bil er det mye som skal avgjøres for hva som er nødvendig og ønskelig, samt hvordan man skal være sikker på at man finner den rette bilen for nettopp seg og sin familie.

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet til Tyske biler, komforten, kjøreopplevelsen og sikkerheten er det absolutt ingenting å si på.

Mitt ønske var å få en god bil nummer to, og siden jeg før har hatt Audi a4 og idag også  har en audi Q7 var det ikke så vanskelig å bestemme seg. Audi a4 er perfekt for de som ikke ønsker en veldig stor familiebil, og for de som er på jakt etter en sportslig bil med fantastisk kjørekomfort, god plass for barn og voksene, selv om bilen er kompakt og en helt vanlig stasjonsvogn.

Følelsen man får når man setter seg inn i en helt ny bil, valgt og satt sammen etter eget behov og ønsker er så ubeskrivelig stor! Jeg har denne gangen fått meg en turvenn jeg merket jeg elsket før jeg startet motoren.

Jeg har valgt S-line pakken med del skinn på mitt interiør.

Frem til 31.12.17 har Dahles auto Fredrikstad flotte kampanjer på en rekke kampanjebiler. Hvis du er på jakt etter en ny bil er Dahles Auto Fredrikstad stedet å dra til. Du får topp service, de tilrettelegger alt etter dit/ deres behov, du får de aller beste betingelser og priser.

Når jeg kom å hentet min nye bil stod den i et eget glassrom, under en STOR duk og det var  kjærlighet ved første blikk! Jeg følte det så klart litt ekstra stort når de hadde «pakket» den så pent til meg.

Jeg gleder meg stort til å kjøre igang denne bil-reisen med dere!  Neste stopp –2018. 

Leave a Reply