En evig kamp….

God ettermiddag! Beklager min dårlig tilstedeværelse det siste døgnet, igår reiste vi til mamma og pappa og jeg ante ikke at det kom til å bli så sent som det ble.

Idag skal Lila hentes og være med sin andre familie frem til mandag. Jeg har 100 saker som skal gjøres i helgen, men jeg merker allerede nå før hun er hentet at jeg vil savne henne. Det er og blir en evig kamp jeg har med meg selv psykisk hver gang hun skal bort noen dager, jeg er så knyttet til henne at jeg føler en del av kroppen min bare settes på pause til hun kommer hjem til meg igjen. Det er bare jeg som ikke er god på å vende meg til dette. Jeg har rett og slett behov for å ta meg selv i nakken, for jeg hører svært sjeldent om andre som blir så tullete.

Hun er jo bare 1.5 år og jeg føler det var igår jeg fikk henne på brystet for aller første gang. Tiden går så fort og jeg må bare bli enda bedre på å være Camilla litt også, ikke bare mamma.

Her i huset skal vi se på Broen og spise god mat ikveld, vi startet på denne serien for noen dager siden og er allerede heeelt hekta.

Nå tror jeg vi har prøyd igjennom det som er av sesonger av serier der ute, og jeg venter på ny sesong av Shameless og the Affair. De to seriene der ANBEFALER jeg alle, selv om det i noen scener kan bli litt vel ekstreme. haha..

Nyt dagen, vi sees!

Leave a Reply