En helt spesiell dato.

God kveld alle sammen, har dere hatt en fin dag?

Vi har nettopp kastet oss ned på salongen og takknemlig for en kjempe fin kveld. Deilig ribbe etterfulgt av riskrem med rød saus. Nam nam… Det er altså så koselig å bruke tid med familien, det er jo ikke mulig å ikke få julestemning når man koser seg med deilig julemiddag sammen med familien.

MEN, over til overskriften, for det er nok mange som tror jeg er gravid nå- vel det er jeg ikke. Ikke ennå ihvertfall… August er  mnd dere må sette av, den mndén skal vi nemlig gifte oss! Jeg skal starte januar med å planlegge invitasjoner og annet rundt dette.

Vi valgte å legge bryllupet på is i år, nettopp fordi vi ønsket en rolig første sommer sammen.Vi har trengt dette året på å bli kjent, se hvordan ting i vårt liv går i fellesskap, se hvordan vi fungerer og ja, generelt få brukt litt tid som «bare» kjærester. Det er vi veldig glad for at vi gjorde, selv om vi i Spania på moro ga hverandre vårt ja. Som alle vet, et giftemål er ikke gyldig om man ikke har med seg en form for «godkjenning» til sjømannskirken. Vi tenkte at vi bare skulle gå på tinghuset å si ja på nytt når vi kom hjem, men så er det liksom ikke slik vi ønsket vårt bryllup heller. Vi ønsker oss en romantisk dag, hvor vi foran venner og familie blir mann og kone. 

Etter 14 mndér sammen nå, på godt og vondt merker vi begge hvor mye vi har vokst sammen. Mange har trodd at Kim var en form for «rebound» for meg, at jeg liksom ikke var interessert i han som person. Jeg tror mange har ønsket og håpet nettopp det, nettopp fordi jeg kommer fra to «mislykka» forhold jeg ikke hadde klart å få til. Et brudd er aldri moro, og selv om jeg idag mener alt skjer for en grunn har jeg i hver tid gått helhjertet inn i mine forhold. Brudd vokser man på, man lærer veldig mye om seg selv i slike utfall. Dagen jeg traff Kim forandret alt seg, jeg glemte fort alt som før hadde vært og kun han, og bare han stod i fokus hos meg. Jeg ble oppriktig skremt fordi jeg tok meg selv i å bli så fort forelsket. Det sa klaff med en eneste gang og jeg ble så tiltrukket av alt ved han at situasjonen rundt ble helt fjern.  Det at vi har klart å distansere oss fra det som ikke er Kim eller meg som et par sammen har vært helt avgjørende for at vi skulle få oss til.

August 2018 blir vår måned og 2017 har vært året vi la grunnlaget for nettopp det. 

Leave a Reply