En «kjøkkenplass» ute blir til…

Onsdag allerede ? Idag skal jeg ta med meg Mathilde på kino, litt mor og datter tid. Etterlengtet alenetid mellom henne og meg. Det å finne på ting med en og en innimellom er for oss VELDIG viktig, spesielt barna. Det at de føler seg litt ekstra sett og hørt, samt at oppmerksomheten kun ligger hos den ene av dem er i ny og ne kjempe viktig. Lila blir jo veldig mye i fokus pga hun er minst og ennå relativt hjelpesløs, nettopp derfor har vi vært flinke til dager med kvalitetstid. Olíver skulle få ha Kim for seg selv i kveld, noe han teller timer til, stakkas… Goíngene mine.

Ellers, jeg sa jo på mandag at jeg skulle vise dere et annet moro prosjekt, men rakk dessverre ikke tilbake… Jeg tror jeg har gått helt inn i «home&garden» modus – haha. 

 

Igår lagde Kim en benk til oss, vi er jo en stor familie og har også MASSE venner så når vi griller er det stort sett ALLTID for liten plass til å sette fra seg ting rundt grillen, samt at jeg gjerne vil kutte salater og annet ute, lage litt vaffler osv uten å alltid måtte stå inne. Drømmen er jo en vask her også, men det blir ikke med de første…. Så langt har vi fått en solid og kjempe fin benk til grillen. Endelig et lite «utekjøkken» på verandaen.

Vi har et par ting til vi skal lage før vi er ferdig på veradaen, og jeg bare gleder meg til å vise dere alt!

Pappa og Kim driver nå og setter på den siste delen til skilleveggen på denne siden før Kim skal starte på neste side. Jeg skal vise dere helheten etterpå, men først må mannfolka bli ferdig.

Vi sees etterpå – jeg lover!  Nå må jeg hoppe i dusjen og ta med meg den største prinsessa mi på Ballerina <3

Leave a Reply