En safaribursdag

Frost Bursdag:

Disco bursdag:

Fotball bursdag:

Jeg er i full planlegging om dagen, Lila fyller om to måneder 1 år. Det skal feires med boller og saft og som alltid skal jeg styre på litt ekstra! Som dere som har fulgt meg i noen år vet er jeg veldig glad i å ordne til selskap for barna mine( og de jeg er glad i), det har vært mange lekre bursdagsbord som barna har elsket. Lila ELSKER dyr, så jeg tenkte å ha safaribursdag for henne… Hmmm? Tenk å ha en liten «zoo» dag hjemme med de små vennene sine? Må jo være midt i blinken.

Tenk snart et år! Et år og med så mye godhet og kjærlighet i den lille kroppen.

Siden Lila er så liten er det lite innenfor dilldall elles hun forstår noe av. Dyr er spennende og veldig fascinerede og det tror jeg er noe hun ville elsket! Det å bli et år er STORT! Tenk, hennes første bursdag <3 Er det forresten noen av dere som vet om en god nettside hvor de har bokstavballonger og tema ballonger ville jeg blitt kjempe glad om det kunne deles med meg.

Jeg håper dagen har vært god mot dere, vi har nettopp begynt å se en serie som heter Bates Motel, fy fillern for en serie!  Jeg tenkte å sette sammen noen gode serie forslag til dere en av dagene nå, det kan jo hende dere ikke har sett alt jeg har tittet igjennom det siste året.

Nyt kvelden så sees vi!

9 thoughts on “En safaribursdag

 1. Flotte bilder må jeg si. Ønsker deg en trivelig kveld!

 2. anja sier:

  Så stas det blir! Lille gojenta!

  Kan du ikke skrive litt om barnehagen? Jeg må snart sende mi jente i barnehage, og hun er bare 11 måneder når hun begynner. Er de ikke alt for små da?

  1. Camilla sier:

   det skal jeg gjøre i et eget innlegg *=)

 3. Sc sier:

  Hei. Tips til ballonger. Last ned appen wish og søk på ballonger. Jeg har kjøpt flere hjerte ballonger og bokstav ballonger. God kvalitet og veldig billig😀😀

  1. Camilla sier:

   Tusen takk <3

 4. Megan sier:

  Det staves safari.

  1. Camilla sier:

   allerede rettet =)

 5. Tonje sier:

  Festfabrikken har endel til bursdager og selskaper 🙂

  1. Camilla sier:

   tusen takk =)

Leave a Reply