En tur innnom kjøkkenet.

Torsdag og jeg har endelig fått rotet meg til noen bilder til dere. Det gjør meg alltid like glad når jeg får så mange spørsmål på om jeg kan dele noe, da er det alltid mye mer morsomt å vise frem bildene også!

Julen setter sine spor, jeg ønsker liksom så mye gjort uten å vite nøyaktig hva. Jeg har startet med litt nye lys og deilige duftlys, det og litt blomster og vips følte jeg våren litt nærmere enn hva den kanskje er.

Jeg har så mange planer for dette året, så jeg merker sommerfugler flyr litt løpsk- ivrige på å starte.

Som dere vet skal vi ikke flytte, jeg har så mye kjærlighet til dette huset at ord rett og slett blir fattige. Før drømte jeg om stort hus, stor hage +++, nå, vel jeg vil bare ha en plass jeg bare kan senke skuldrene uten at jeg bor meg ihjel. Det er noe jeg elsker her og jeg klarer ikke gi fra meg den friheten og tryggheten. Jeg har vært høyt opp og langt nede i tiden som har vært igjennom livet og jeg vet hvor tøft det er å komme seg på beina igjen. Når jeg satt på den siden å måtte starte på nytt, merket jeg hvor hardt det var. Sannheten er brutal og livet er ingen lek. Det at jeg fikk reist meg igjen har gjort livet mitt så mye mer realistisk, om jeg kan bruke det ordet?  Nå er ting godt, der det før gjorde vondt og det er jeg takknemlig og ydmyk for.

Jeg går allerede å drømmer om å plante grønt igjen og det å bruke hele uteplassen, for vi fikk jo verdens deiligste veranda ferdig i fjor sommer!

Lilamor skal nå hentes,  jeg skal nemlig nyte litt kvalitetstid med henne før hun blir hentet.! Så vi sees mer etterpå!

Leave a Reply