Enda bedre plass!

God dag lille lørdag! Jeg får bare starte med å beklage mitt fravær igår. Jeg kokte over i arbeid og fikk derfor ikke surret meg til verken å knipse bilder eller logge inn på macen. -Beklager for det.

De siste dagene har vært ekstra hektiske for oss og jeg ønsket å tilbringe litt ekstra tid med Lila når jeg har vært ferdig. Jeg må bare si det, for det betyr så mye for meg – nemlig deres gode ord. Jeg får så mange gode tilbakemeldinger på at jeg blogger mer og at jeg deler mer av hus og hjem. Det gir meg så mye glede, oppriktig! Jeg blir altså så glad og synes det er så utrolig hyggelig å få høre at dere ennå etter så mange år lar dere inspirere av meg.

Vel, over til hus og hjem, vet dere hva jeg impulsivt har fjernet fra stuen ? Jeg har fjernet den beige store stolen! Etter at den nye spisestuen kom i hus følte jeg at den ble for voldsom, den dominerte veldig og gjorde plassen rundt spisestuen veldig trang. Siden jeg har valgt en spisestuesofa og generelt veldig store spisestuestoler måtte jeg rett og slett begrenset hjørnet i stuen og fjerne stolen. Puffen har jeg beholdt i stuen, den er nemlig veldig sjekk å trekke inntil sofaen hvis vi sitter å spiser rundt salongbordet i helgene.

Det er rart med det, men noe så lite som å fjerne stolen og vende om på teppet ble så fint. møblene kom mer til sin rett i huset.

Forrige uke fikk vi opp det nye alarmsystemet i huset og det å ha røykvarselen koblet opp mot en sentral igjen, samt skallsikring gir meg en ekstra trygghet når jeg skal ligge å sove om natten.  Jeg har nok overdrivet litt, for jeg har satt opp røykvarsler i alle rommene i toppetasjen, men så er barna det kjæreste jeg har også. Idag er maleren her, og nå blir resten av listverket, taket, samt dørkarmer og annet gjort ferdig! *smiler*

Prosjekt kurv til juletrefoten er i gang, jeg har lett etter en som er stor nok, men det er jo nesten umulig.. Så jeg får bare fortsette leteaksjonen…

Jeg håper dere nyter dagen til det maksimale!

Leave a Reply