Endelig på plass!

Sponset / reklame. 

Endelig har veggene her hjemme smått begynt å fylle seg opp med bilder, og mange av de lekre bildene vi nå har på veggene er fra Desenio. Siden jeg ikke er alene om å bestemme alt i huset lenger var det en veldig stolt mann som fikk en finger med i spillet.

Dette bildet elsker jeg, det er en ro over landskapet på bildet. Det finnes HER .

FOREST MOUNTAIN.

Bildet under synesjeg er så vakkert. Havet har alltid fascinert meg, i et øyeblikk er det stille og speilklart, i neste øyeblikk kan det vise full storm og kraft. Bilder finnes HER.

WAVE POSTER.

Her i huset er vi begge veldig glad i natur og landskap og etter å ha tittet igjennom mange lekre bilder fant vi fant et par «mystiske» naturbilder vi følte passet inn hos oss.Jeg tror det blir til at vi fyller opp veggen på vei opp i andre etasje etterhvert med disse bildene og mange flere,men inntil videre pryder disse bildene stueveggen med stolthet.

Bruker du koden «VILLAPAPRIKABLOGG» får du også hele 25 % på ditt kjøp!

Vi valgte å kjøpe rammer som passet hvert bilde perfekt når vi bestilte hos Desenio, og det var jeg veldig glad for når jeg hentet ut bildene! Rammene kan dere titte mer på ved å trykke HER. 

Våre tre ny favoritter fra Desenio. 

Jeg har fått for meg at jeg ønsker å fylle opp veggen på toalettet med bilder av ulike kjennetegn rundt om i verden i svart og hvitt, og først ut er et lite stykke PARIS. 

EIFFEL TOWER.

Bildet finnes HER. 

Hos Desenio har de nå 20 % på alt av posters, men hvis du bruker min kode; «VILLAPAPRIKABLOGG» mellom 26-29 januar får du 25 % på kjøpet ditt.

-Koden gjelder ikke på rammer, og noen utvalgte håndlagde produkter. 

Gå inn på Desenio sin nettside ved å trykke HER og klikk deg hjem en plakat eller to. 

Leave a Reply