Endelig tid!

Reklame. 

Happy tirsdag!

Ja, nå var det på tide at jeg kom tilbake i «vanlig» spor, for de siste 6/7 dagene har vært så utrolig hektiske. Idag var det ubeskrivelig godt å ha tid igjen, tid til å planlegge og legge litt nye planer.

Nå brukte jeg nesten hele søndagen til å rydde, for det er absolutt ingen hemmelighet at det var skikkelig rotete og seigt i hele huset etter helges julebord! Fy filleren det var tidenes oppvask og ryddedag! Jeg vet med sikkerhet at julebordet blir en årlig tradisjon og det skal være meg en sann glede å arrangere det vært år også!

Men dere, sjekk de nye velour skjermene mine, de er fra Millemoi og jeg bare ELSKER dem. Det er virkelig de fineste skjermene jeg vet om,fresher opp en hver lampe! Og for ikke å snakke om millemoi sine julelykter- den sorte brukes nå som vase og jeg bare elsker den, kunne hatt de over alt! hihi.. Finnes HER. 

De lekre store lyktene mine finnes til salgs hos Millemoi, lekre med og uten dekorasjoner i. Finnes HER i nettbutikken til Millemoishop.

(Markisen står ute og solen skinner inn, taket ser derfor skjoldete ut pga skygger fra lys og mørkere partier)

Idag skal jeg prøve å få ferdig alt som skriker etter å bli ferdiggjort, og deretter over dramatisere kosen med mine små gode klumper! Kanskje vi skal få baket litt? Hmmm, vel, jeg får se hvor mye jeg rekker! Vi sees mer etterpå uansett, det har jeg sørget for.

Nyt dagen- vi sees!

Leave a Reply