Ennå veldig «uvant»…

God kveld alle sammen!  Beklager seint innlegg, men jeg har vært på farten, kjørt familien til flyplassen og ordnet med jobb!  Jeg tror jeg var hjemme i 18/19 tiden å da var Lila og de eldste min prioritering frem til sengetid. Nå sover de alle, nybadet og fornøyde i nyoppredde senger!

Lila har oppdaget juletreet, hun er flink og røsker ikke i det, MEN hun skal pille på julekulene i bunn for og henge de på og av treet.

Jeg føler meg skikkelig komplett nå, det å få barna hjem igjen er så deilig! Jeg begynte allerede i går å telle timene til jeg skulle se dem idag. Jeg merker jeg blir skikkelig påvirket følelsesmessig når de ikke er hjemme, spesielt Lila for tiden borte fra henne er så uvant og hun er ennå så liten. Olíver og Mathilde snakker jeg med på tlf så å si hver dag og det gjør savnet så mye lettere! Lila føles så «langt borte» når hun er hos sin andre familie, og den følelsen er så ubehagelig selv om jeg vet at hun har det bra.

Idag ble Lila med inn til flyplassen idag, ny bil og nytt sete er jo super kult og hun elsker å sitte og følge med på alle bilene! Sitter å synger og traller, leker og skravler.. Herremin som jeg gleder meg til språket hennes er på plass. Om et halvt år er nok mange flere ord på plass -og tenk at det om 4 uker er hele 2 år siden jeg fikk testen på Lila positiv…. Det føles ut som at det var igår, samtidig som det føles ut som at Lila alltid har vært her og det hele som en evighet siden.

Nå skal vi se opptak med «Jul i blodfjell», seriøst tidenes beste juleserie! Jeg ler så jeg griner og magemusklene mine får store latter smerter… Haha

Nyt kveldens siste time – vi sees med masse interiørkos fra imorgen!

«Hejdååå! «

Leave a Reply