Et helt år med deg.

Idag er det 1 år siden Lila kom til verden. Klokken 21:04 sa hun tittei til verden for første gang. Så liten, perfekt og fin. Den fineste lille skapningen jeg kunne tenke meg, helt perfekt. Herremin så vakker, den fineste lillesøsteren og vakreste babyen. Etter å ha bært henne med meg overalt i magen var det så rart å plutselig ha henne der- på utsiden. Jeg husker ennå lukten, blikket og lyden hennes. Tårene mine trillet ustoppelig, de ville ikke stoppe. Ni måneder så BOOOM, der var hun! Tenk at noe kan gå fra så fjernt og ønsket til så nært og elsket! Elsker henne gjør jeg hver dag, hvert minutt-  og sekund.

Lille vakre «store » Lila, tiden går så utrolig fort, jeg vil bare få tak på den og stoppe den. Kunne jeg fryset tiden hadde jeg gjort det, bare for litt. Siden hun kom har den gått så fort, et helt år og vips starter vi på år nummer to.

De myke deilige små skinnene kysser jeg på hver dag og jeg tror aldri jeg vil gå lei. Lille skatten som jeg hver dag beundrer.

Jeg ser den lille kroppen og må ofte klype meg i i armen for at nettopp jeg får være mammaen hennes. Der går den lille kroppen rundt, beundringsfull til alt verden viser henne. Ofte med hendene foldet, labbende bortover går hun, forsiktig titter hun rundt, opp og ned på alt som er rundt henne. Hva verden vil gi henne vet jeg ikke, men jeg håper den vil fortsette å være snill mot henne.

Hver dag er en ny «start» og det har det første året i livet til Lila bevist.

Hun har lært oss så mye, tenk at en så liten person kan tilføre så mye godhet og håp for livet.

Lila er en forsiktig jente, hun er rolig og veldig snill. Hun går ofte rundt å synger og er alltid et evig lite smil. Blid og hjertelig er de to ordene hun kan beskrives med. Hun har evnen til å knytte seg fort til mennesker, noe som har gjort barnehagestarten veldig fin. Hun elsker de som jobber der og vet å fordele hjertet sitt ut til alle.

Som hennes mamma skulle jeg ønske jeg kunne gi henne alt, gjort veien videre inn i fremtiden trygg og skånsom. Mine ønsker for Lila er at hun skal bli elsket og akseptert for den jenta hun er med den sjelen hun har fått. Egenskap i å elske er en jeg håper hun bygger videre på – et hjerte er aldri for lite for å elske noen og ingen skal stenges ute.

Kjære Lila – du har lært meg å se gleden i de små tingene og du bringte frem nyforelskelsen i meg -igjen. Med deg rundt meg smiler jeg alltid, selv når jeg har følt ting urettferdig og feil. Din personlighet må oppleves, for den er oppriktig helt unik. Det at jeg fikk lov å bli din mamma er mer enn hva jeg fortjente, men en god mamma er hva du fortjener og det er en rolle jeg hver eneste dag prøver å fylle så godt jeg kan. Du ser kjærlighet i hver minste ting og har nok lært å være godhjertet ved å se på dine storesøsken. -Alle tre har de knyttet seg til deg og mellom dere som søsken skaper dere  -solide og gode bånd for fremtiden. Som din mamma håper jeg at jeg legger grunnlaget for at  du eier styrken i å tilgi, like mye som ved å elske.

Kjære Lila min – jeg ga deg livet ditt, men du har bringt så mye mer enn det til livet mitt.

Gratulerer med dagen Lilami, idag fortjener nettopp du alle gratulasjoner du kan få – fordi uansett hva så fyller du ET år idag!

 

 

Leave a Reply