Et hjem, flere stiler.

Rekalme- innlegg.

God tirsdag alle sammen!

Idag har jeg stylet noen ulike stiler, for å vise dere noen ulike farger og stylinger på de ulike produktene.

Millemoi er en leverandør jeg digger, de har en stil og varer jeg føler tro med min stil og mitt hjem. Det er alltid like moro når jeg ser nyhetene som har rullet inn over dørstokken! Jeg har selv blitt mer og mer maskulin i stilen min, og linjene mine har blitt noe strammere. Puter derimot, vel det er noe jeg ikke klarer å vri av meg, jeg elsker puter og jeg elsker alle putene mine her hjemme.

Blått er og forblir min favoritt, men jeg digger rett og slett de nye røde tonene som har kommet,- helt sant! Selv om jeg elsker å style ulike stiler, er jeg ikke tøff nok til å bryte ut av min «komfortable» sone på fargefronten., jeg står ved blått og blåtoner og skal i dette innlegget vise dere en styling jeg virkelig elsker!

Hvitt er rent, og i denne førjulstiden synes jeg disse lysestakene var helt fantastiske sammen med de tøffe vaskene og dekorfatet.

Urnene finnes HER & HER. 

Ved bruk av rolige farger i duse toner er det alltid lett supplere eller gjøre om på stilen.

Putene finnes HER, HER, HER, HER 

 

Lysestakene finnes HER, HER & HER. 

Se så delikat blåfarge, er den ikke vakker? Det å blande blått, grått, beige, samt trikse og mikse med ulike fasonger og størrelse på putene er alltid like moro.

Og sjekk disse vegg lyktene, rett og slett et smykke på veggen!

Dette er en av de flere stilene som ble stylet hjemme i min sofakrok idag, klar for mer imorgen?

Vi sees mer etterpå dere, nyt tiden så lenge!

 

Leave a Reply