Et lite jenterom ble til.

Innlegget innholder reklame lenke.

Tenk hvor mye som har forandret seg i denne boligen. Det å være så heldig å få lov til å bo her, eie dette huset og skapet et hjem er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har aldri før elsket et hjem så høyt som dette hjemmet, og det er nok også det som har ført til at Kim og jeg har ønske om å bli i noen år til. Ikke bare er det godt økonomisk, men det er et hjem som for meg har en enorm verdi og som for mine barn er en trygghet.

Når jeg kjøpte boligen var rommet til Lila en «sliten» bod/garderobe, og ironisk nok var den det som var avgjørende for kjøpet.

Jeg husker jeg tenke ; » hva fader har jeg gjort?» når jeg skulle starte, men likevel prøvde jeg å se for meg resultatet. Jeg hadde et hus med tre gode rom, hvor det ene hadde gjennom passering via denne garderoben.

Før:

Garderoben var fra tidlig 70.tallet og med luke opp på loftet.

Først ble hele rommet ribbet – absolutt alt ble røsket bort og vekk.

Deretter skrubbt med grønnsåpe…

Taket ble malt 4 strøk og nye panelvegger kom opp. Jeg valgte teppefliser på alle rom. Teppeflisene er fra TK Gulv i Fredikstad og er helt geniale. Fargen er beige og legger du dem rett er det så å si umulig å se  flisene. Flisene er ganiale nettopp fordi du kan bytte ut den delen som for eks blir ødelagt eller griste uten å måtte bytte hele teppet.

Underveis:

Jeg fjernet også døren mellom Lila og meg. Slik dere ser på bildet over her ligger hun helt lovlig med tanke på brann og vindu. Hun har god luft fa vårt rom, og har alltid dagslys.

Det lekre listverket i huset er levert fra Byggdekor, de selger listverk ingen andre kan måle seg med og er rett og slett rå på sitt felt. For meg har dette listverket ALT å si for hvordan huset idag fremstår.

Bildet under er tatt fra vårt rom:

Lila sitt lille krypinn er ikke stort, men hun har sin plass og en helt fantastisk Garderobe! Rommet er idag ordnet slik at garderoben kan utvides med mer skap når hun flytter inn på rommet til Olíver og Olíver ned på nytt.

Personlig synes jeg det er veldig trygt og godt å ha Lila ved oss, men likevel litt for seg selv.

Idag ser rommet slik ut, ei lita prinsesse verdig:

Detaljer :

Jeg synes små søte detajer er så søtt, og det er ingen hemmlighet at jeg synes det er hyggelig å kunne pynte med dette på det fine lille rommet til Lila.

Sengen til Lila er fra Stokke. Himmel-ikea. Sofa – Skeidar. Bokhylle-IKEA. Dukkevogn- Kremmerhuset. Vimpler- Hjertelykke ( @hjertelykke på instagram) Lekekurv-Kremmerhuset. Pute -Gant. Garderobe-Skapnett.  ( innlegg på dette kommer utover) 

Rommet har blitt mye bedre enn jeg hadde sett det for meg og jeg er veldig stolt over resultatet. Tenk at en sliten, trist og mørk bod kunne bli så vakker!

 

NB! 

Flere lurer på hvor Kim sin datter oppholder seg hos oss når hun er her, og jeg får høre at noen mene rje har «fjernet» henne. Når jeg kjøpte dette huset kjøpte jeg dette huset til meg og mine tre barn. Kim sin datter er her kun hver andre helg + en ekstra deg til denne helgen og sover på rom med Kim og meg. Dette fordi hun selv synes dette er tryggest og vil det selv. Leker har jentene masse av i ulike lekekasser som vi oppholder i første etasje. Når Lila skal flyttes over til Olíver sitt rom vil også Vanessa få rom med henne der. Ingen av barna mangler verken oppmerksomhet, kjærlighet eller kos når de er med oss. 

-Der det er hjerterom, er det ALLTID plass <3 

Leave a Reply