Et lite pust..

God søndag!

For et vær! Har dere sett, her nyter vi bare været til det fulle. Jeg tok meg denne helgen en -velfortjent pause, jeg merket jeg måtte ha litt ro, trekke pusten og puste rolig ut. Jeg har hundre ganger sagt at jeg aldri skal la meg vippe av pinnen, slutte å blogge, la de som burde vasket munnen sin med såpe vinne. Likevel.. Kim skal ha ALL ære for at jeg har valgt å logge meg inn igjen- gang på gang. Idag våknet jeg med en ivrig følelse, en følelse om å ønske å blogge , dele å ta dere med på vår reise her i livet. Jeg har gang på gang falt ut fordi det som har blitt sagt har provesert meg, selv om jeg dagen i forveien har tenkt .. Jaja- shit happen….

Jeg tror tid må til for å vokse på de ulike plassene, og det å vokse på og bli shitkastet om tror jeg er en «egen» fase det også… Spesielt i bloggverden. En dag gjør det på en måte ikke vondt lenger, det kan ikke bli sagt mer stygt enn hva det har og forumene det meste foregår får heller være en plass -like barn leker best. Noen er dessverre ikke født med evnen til å la de menneskene de ikke liker i fred, og noen er også født med negativ munndiaré.

Idag merket jeg det var en god dag å starte med den godfølelsen jeg har i meg. Jeg er så lykkelig om dagen og føler jeg svever på en liten sky. Det er jo noe å starte på, er det ikke?

Om en mnd fyller den lille røverjenta i huset 1 år. Jeg merker jeg nesten begynner å gråte bare av tanken. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er så takknemlig over all gleden hun har bringt med seg. Olíver, Mathilde og jeg ble alle tre knyttet på en unik måte i svangerskapet mitt med Lila.Det første døgnet på sykehuset med Olíver og Mathilde når Lila kom til verden vil alltid  huskes som den mest spesielle tiden i mitt liv noen sinne… Så kom Kim og gjorde verden vår komplett.

Tenk, dette er vår første sommer som en familie og jeg bare nyter… Ser på hva jeg har, de som er i livet vårt og nyter. Jeg er heldig, eller vi er!

Små øyeblikk…

En ting er sikkert, i år kan vi IKKE klage på sommeren vi har hatt.. #BANKIBORDET.

Idag skal vi bare kose oss, ta den helt med ro. Egentlig skulle vi på stranden, men vi vil ikke forlate den deilige uteplassen vi har laget oss- så vi ble hjemme.

Nyt dagen, sola skinner og det er verdt et smil og en god følelse bare det!

Leave a Reply