Et smykke for alle kvinner.

Reklame. 

Classic Petite Cornwall

Jeg har aldri før hatt mer «klokkedilla» enn hva jeg har fått det siste året. Etter at jeg kjøpte min første klokke fra Daniel Wellington på Oslo-Kiel båten var det gjort. Jeg synes klokkene er så nette, stilrene og klassiske. Prisene er heller ikke avskrekkende og gjør muligheten til å fylle på klokke-samlingen mulig.

Classic Petite Cornwall fanger den rene essensen av enkelhet og stil. Takket være den helsvarte NATO-reimen og den svarte urskiven blir denne pene og elegante klokken til en stilerklæring i både hverdagen og til fest! Denne klokken er perfekt nå som vi går jul og julebord sesongen i møte, til en lekker enkel sort kjole eller tøffe jeans gjør klokken antrekket komplett. Kanskje din kjære ønsker å gi deg noe fint som forsikrer han at du alltid husker tiden.

Classic Petite Cornwall finnes både i sølv og rødt gull, med hvit eller sort urskive og skrinstørrelse på kun 28 mm eller 32 mm.

Ved bruk av koden VILLAPAPRIKA15 får du 15% på hele utvalget hos Daniel Wellington, sjekk nettsiden for et større utvalg, www.danielwellington.no 

 

Leave a Reply