Flytter til Spania!

God helg fra SPANIA! Vel, de som følger meg på insta og snap får jo med seg litt mer av dagen vår enn hva dere leser dere til her inne… Igår kom vi oss ikke hjem før klokken var 00:00 – altså midnatt! Lila er ikke noe problem å ha med seg rundt, hun sovner som en stein i vognen sin på kvelden og er hvis hun våkner kun våken fem-ti minutter om hun skulle våkne når vi er i leiligheten. Vi er i syden, så kveldene blir seine, det er jo så mye å se når folk begynner å bevege seg ut. Idag våknet vi ikke før klokken var 10 og Lila ble nesten sint for at jeg vekket henne… Varmen klager vi IKKE på, men det er varmt -VELDIG varmt! Igår var det 29/ 30 grader i  skyggen, men vi var på stranden og der var det likevel svalt og godt pga den deilige vinden. Lila sov over 2,5 time i vognen og badet med oss i bølgene – noe som var stor stas!  Pga det er  understrøm ( eller hva det heter) tør jeg ikke gå langt ut med henne. Hun storkoset seg og hun stråler om kapp med solen!

Jeg skulle ønske vi kunne knipset med oss unger og arbeid ned til Spania, for jeg kunne virkelig tenke meg å bo her. Når muligheten byr seg FLYTTER vi til Spania! Lila og jeg vil nok reise masse nedover til huset fremover. Mamma og pappa kommer jo til å bo mye her nede de også- noe som vil si -lucky us!

Idag skal vi bare ta det med ro! Igår var vi 6 timer på stranden og Kim som ikke smurte seg merker det idag stakkars. Lila og jeg har smurt oss med 50 og 30 hele tiden så vi har slippet unna solbrentheten -heldigvis!

Jeg håper dere har en fin helg i vente! Vi skal nyte hver time, hver dag her frem til vi om en uke kommer hjem igjen! Tiden her nede går altfor fort!

Mange har forresten ønsket litt bilder av huset her nede – jeg skal ordne litt her- så skal jeg dele feriehjemmet vårt med dere! Huset er over tre-plan, har et kjempe flott tilhørende bassengområde ( som ligger halvt minutt fra porten) – og ligger i et kjempe fint område på utsiden av Torrevieja! Gå avstand til ALT og taxi og buss rett utenfor døren til en hver tid… Alicante er ca 30 minutter unna og en av dagene nå skal vi ta turen dit å kose oss!

Vel, jeg fortsetter å dele for de som liker å følge oss – det er så koselig at så mange kommer med tips og ideer til plassen her og skal dere ut å reise, kanskje ned hit? Vel, jeg skal sette sammen en «must do» liste til dere – som passer perfekt til dere som har barn <3

Nyt dagen, vi sees!

 

Leave a Reply