For en dag…

Ja, hvor kan jeg begynne?  Idag har oppgavene bare florert, det har gått hakk-i-hel siden jeg åpnet øynene til morgenen idag. Jeg stod opp, følte jeg hadde GOD tid til alt som lå foran meg, men der tok jeg feil. Timene har bare flydd og jeg føler øynene mine er helt firkantet …

Imorgen går turen for meg til Hafjell et par dager, før lørdag og bursdag står for tur og søndagen er fylt med barnedåp. En hektisk og fin helg som jeg gleder meg til å få startet på.

Siden så mange sier jeg heller skal poste for mange interiør bilder av heimen, enn for lite kaster jeg ut noen. Nå er det jo endelig rent her(igjen) , friske blomster i alle vaser og skittentøyet er under kontroll.. Den evige kampen om å nå bunn i den kurven begynner å nå mål. haha..

Vel, nå skal jeg hente den lille dukka mi og bruke hver time igjen av dagen med henne. Imorgen ettermiddag reiser hun til den andre familien sin noen dager og skal kose seg der. Hun er så god om dagen, den alderen hun er i nå er virkelig fantastisk. Ord kommer fler og fler og hun forstår mer og mer hele tiden. Begynt med rampestreker også, den lille rufsetufsa mi. hihi..

Vi sees -sweeties!

Leave a Reply