Fordi VI vil…..

I´m back! 

Ja, tusen takk for at dere ga meg noen dager «fri» , det trengte jeg sårt!  Det har skjedd så mye på så kort tid at jeg følte rett og slett jeg måtte puste litt, uten å dele noe spesielt i sosiale medier, tro meg det var nødvendig.  Før helgen bestemte jeg meg for å ta helt pause over helgen, bare for å kose meg med barna. Vi fikk besøk av kompisen til Kim og bare koset oss med god mat og null oppgaver!

Vel, det er ikke helt sant, jeg solgte faktisk vognen til Lila, gjorde den ren og har ordnet for hus salget! Nå er det ikke lenge igjen før huset skal ut for salg, vi regner med å få det ut ila denne uken!

Jeg har begynt sånn smått å handle maling til rommene hos mor og far, samt til stuen, og jeg er på sofajakt! Skal jeg være ærlig skal det bli godt å kunne bo hjemme hos mamma og pappa mens vi leter.. Jeg føler en ekstremt god trygghet rundt det å kunne lete etter hus og hjem nå som vi faktisk selger først. Det å kunne få pusterom uten noe press på tid er noe både Kim og jeg trenger, og vi er begge ekstremt giret på å finne et drømme hjem sammen! Jeg har sett for meg mange ulike hjem, og jeg lurer på hvor og hva vi ender opp i.. Reisen til drømmehuset har smått startet, og den reisen skal vi kose oss med. Det å denne gangen selge fordi jeg skal starte et nytt kapittel med drømmemannen min er helt surrealistisk. Jeg selger ikke for at jeg må, men fordi VI vil…  Til uken har Kim og jeg vært sammen et år, og hvem trodde det når vi delte nyheten? ALLE, absolutt alle trodde vi tullet og var ute etter hevn. Sannheten var heller den at vi ble forelsket når vi stod i et kaos og ved å bli sammen visste vi at det kom til å bli stormer vi kanskje ikke kom til å overleve , men vi gjorde det- og nå er vi sterkere sammen enn noen gang. Gjett om jeg er takknemlig for det.

Vi sees imorgen igjen, men nyt kvelden og kos dere!

Leave a Reply