Fra lita til stor.

God tirsdag! Jeg har nettopp kommet hjem fra et par møter, og her hjemme er det ei lita jente som skal få ALL min oppmerksomhet. Uff, Lila våknet glovarm og skikkelig fortvilet i natt. Hun hadde nesten 40 i feber og var helt slått ut, frem til paraceten begynte å virke. Lila driver å får tenner, og i tillegg har hun fått årets forkjølelse stakkars. Å få tenner er ingen enkel jobb, og det tar på en liten kropp. Vi skal bare ligge på sofa´n, spise kjeks og kose oss med film.

Som jeg lovet igår så kommer litt bilder. Rommene er jo byttet tilbake ( jeg vet jeg tenkte feil ved bytting i utgangspunktet.) og de største har fått sine rom tilbake. 

Mathilde er kjempe fornøyd og elsker det å kunne trekke seg tilbake for seg selv igjen. Hun elsker rommet sitt sikkert like mye som jeg elsker huset vårt. Det er det beste valget jeg faktisk har tatt, bare gleden de viste ved å få sine plasser tilbake kan ikke forklares med ord.

Sengehimmelen er borte og de aller fleste leker er gitt bort. Det som er igjen er noen dukkehoder som Mathilde elsker å ordne håret på og sminke. Til jul fikk hun full make-up bag fra oss. Mathilde elsker hår ,negler og sminke og sier hun vil jobbe med dette når hun blir stor, så jeg tenkte å få en liten start ville passe henne perfekt.  Gaven ble hun i ekstase over og når eget rom ble overrasket med også var gleden enda større.

Dukkehuset står igjen, men det er fordi hun synes det er så fint, det samme med bamse gjengen hennes, de føler henne uansett.

Tenk at den lille jenta mi nå har blitt så «stor» allerede, så fin og perfekt.

Leave a Reply