Full fest – nå er det 100 års jubileum.

Reklame.

Har dere hørt om A-møbler? Hvis ikke så har du det nå.

Trykk HER for å komme inn til deres nettbutikk.

Hus og hjem, noe for alle, fra det enkle til det mer moderne og typiske klassikere.  Jeg har lenge gledet meg til å dele dette med dere, for hvor ofte får en interiørblogger muligheten til å gratulerer noen innen hennes største lidenskap med 100 års jubileum?  For meg er dette kanskje første og siste gang, og jeg merker jeg er stolt på A-møbler sine vegne.

A-møbler har siden 1917 eksistert og med årene har de vokst og blitt store. Nå har de 2 flotte varehus hvor vi fikk besøket de på Alnabru med full omvisning i alle etasjer og avdelinger. Konseptet til A-møblerer genialt, nettopp fordi at de har ønsket å skape et varehus som rommer alle stilarter og ikke bare en typisk. De fokuserer på et bredt publikum med gode konkurranse dyktige priser som svært få kan slå.

Varehuset bugner av møbler og interiør fra du går inn døren. Jeg forelsket meg i mer enn jeg kanskje hadde godt av, men sånn er det vel bare?

Besøk A-møbler HER

Missoni lignende stoler – disse forelsket jeg meg totalt i. Sett noe så tøft.?

I forbindelse med A-møbler sitt 100 års jubileum har de en rekke GODE tilbud..På lørdag feirer A-møbler med fest. Det blir grilling, kake, salg og elleville køtilbud når de åpner dørene allerede kl. 07.00. Hos dem  finner dere salg på møbler til alle rom. Husk at de beste tilbudene går først!- så ikke vær treg!

Over har dere nå sett noen bilder av noe av hva Amøbler har å tilby, sortimentet er som nevnt BREDT og stort. Skal du innrede bolig? Da er denne helgen den perfekte tiden for nettopp den handelen, så ikke utsett handelen noe mer?

Jeg vil om noen dager komme tilbake med mer historie og bilder fra mitt besøk hos A-møbler eller trykk dere inn på A-møbler sin nettisde HER!  Så her er det bare å glede seg for mer vil komme, men først skal det feires imorgen!

Gratulerer med 100 års jubileum. 

17 thoughts on “Full fest – nå er det 100 års jubileum.

 1. Millie sier:

  Hei! Det ser ut som det er mye fint på A-møbler. Er det feiring i alle butikkene til A-møbler? En annen ting, på min pc blir hederen din feil. Hele kommer ikke med, den virker for stor, er det bare hos meg? 🙂

 2. Millie sier:

  Hei! Det ser ut som det er mye fint på A-møbler. Er det feiring i alle butikkene dems? En annen ting, på min pc blir headeren din feil. Hele kommer ikke med, den virker for stor, er det bare hos meg? 🙂

  1. Camilla sier:

   Hei Millie. Hmmm? Jeg gikk inn å sjekket denne bloggen på tlf min, og den ble helt fin. du er ikke inne på min «gamle» blogg når det har skjedd? Ha en fin-fin helg <3

 3. Lena Frantzen sier:

  Hei.
  Gratulere med ny blogg:-) Jeg bruker vanligvis ikke å kommentere, men nå kjenner jeg at jeg blir oppgitt over hva mennesker får seg til å si. Jeg er helsesøster og ser dessverre alt for ofte hva negativt fokus kan føre med seg. Derfor vil jeg si at jeg synes du er flott! Har fulgt bloggen din lenge, finner masse inspirasjon i bildene dine, håper bildegalleriet ditt følger denne bloggen. Stå på Camilla, du har en flott familie og et flott hjem. Ha en nydelig helg.

  1. Camilla sier:

   Hei Lena. Tusen takk for en kjempe hyggelig kommentar, det er alltid like stas med gode tilbakemeldinger og hyggelige kommentarer <3 Jeg håper du får en fantastisk helg<3

 4. lena sier:

  Hei.
  Gratulere med ny blogg:-) Jeg bruker vanligvis ikke å kommentere, men nå kjenner jeg at jeg blir oppgitt over hva mennesker får seg til å si. Jeg er helsesøster og ser dessverre alt for ofte hva negativt fokus kan føre med seg. Derfor vil jeg si at jeg synes du er flott! Har fulgt bloggen din lenge, finner masse inspirasjon i bildene dine, håper bildegalleriet ditt følger denne bloggen. Stå på Camilla, du har en flott familie og et flott hjem. Ha en nydelig helg.

 5. Tina Runar sier:

  Jeg mister troen på menneskeheten i blant! Er det virkelig mulig å være så teit og ikke minst frekk????? Herregud! La nå folk ha den kroppen de har og kle seg som de selv ønsker uten å måtte diskutere og slenge rundt med frekkhet! At det kan falle deg inn å skrive noe sånt.. jeg blir satt ut!!!!
  Heia Camilla! Du ser superflott ut både i kropp og klær, selv så lite relevant dette temaet er!!

  1. Camilla sier:

   Tusen takk =) Ja, er det en ting vi mennesker burde er det å ikke hakke på andre mennesker sin kropp eller utseende.Det viktigste er at man faktisk er snille med hverandre. Ha en deilig lørdagskveld <3

 6. Her var det veldig mye fint til hjemmet. Ønsker deg en god helg!

  1. Camilla sier:

   Tusen takk <3 god helg

 7. Her var det veldig mye fint. Ønsker deg en god helg!

 8. Ingunn sier:

  Herlighet hva folk henger seg opp i. Syns du er flott Camilla:)
  Gratulerer med ny blogg. Gleder meg til å følge deg fremover <3

  1. Camilla sier:

   så pent sagt, god helg til deg også. <3

 9. Linda sier:

  Ingen har noe med om du har silikon. Akkurat på dette bildet så ble det litt voldsomt blikkfang, det må jeg ærlig innrømme. Men ellers må jeg jo si at du vanligvis kler deg tekkelig.

  1. Camilla sier:

   takk for det- jeg har kledd meg i en helt vanlig hvit genser og brystene mine er som de er nå. Jeg trives med med meg selv og har også slanket meg masse, dette har såklart innvirkning på annet som da blir mer synlig.

   ha en fin-fin natt =)

 10. Vilje sier:

  Det bildet på Instagram fra A-møbler… Synes du virkelig det er pent med så store bryst? Det ser bare vanvittig vulgært ut. Joda, jeg vet du har silikon, men det der er IKKE et vellykket resultat.

  1. Camilla sier:

   for en tullete kommentar. Jeg har bryst som annenhver jente og per dags dato er disse også fulle av melk da jeg ennå ammer barnet mitt flere ganger i døgnet. Når en mor ammer får hun også større bryster, men jeg velger heller å fokusere på å være snill, kle meg normalt og oppføre meg skikkelig enn å stå å analysere mine bryster som dog også er helt normale i sitt resultat. Du har vel ei heller vært under bhén på meg?

Leave a Reply