Full rulle fra tidlig morgen!

God morgen – lillelørdag allerede! Du verden så fort denne uka her har gått, jeg tror dette året bare har hatt rekord fart på alle uker!

Idag var det kose morgen med minste hjertet mitt. Kos, kakao, rundstykker og kromkaker var morgen kosen til «God morgen, Norge!  Lila elsker å ta livet med ro på morgenen og det pleier vi å være veldig flinke til, nettopp fordi vi alltid er oppe før solen og kan ligge å slappe av lenge på sofa´n før de eldste må opp og mannen avsted på jobb.

Når Olíver og Mathilde var på denne alderen var jo alt annerledes. Når Olíver var 15 mndér var jeg gravid og skikkelig dårlig. Når Mathilde var 15 mndér var det to små rundt og hverdagen var ekstremt hektisk. Denne tiden med Lila prøver jeg derfor å nyte ekstra mye, for det er en så » rolig» barnetid jeg aldri før har hatt. Hun flyr rundt å pusler med sitt, kommer og koser litt på fanget og er ellers veldig glad i å ligge i armkroken.

Idag var det møte på helsestasjonen og full sjekk på den lille frøkna. Lila er i følge helsestasjonen langt fremme, både forståelse og når det gjelder ord hun kan si. Morsomt var det, for Lila satt sammen flere ord når vi satt der! Jeg ville så klart bare sprekke i stolthet, men hvem mor vil ikke det? hihi… Vekt og lengde var perfekt og alt var helt supert med lillegull. Ei aktiv, nysgjerrig lita jente!

Vi våknet jo til bittelitt snø idag og det var det ekstra morsomt å ta, å føle på syntes Lila. Alderen hun er i nå er så fin, hun oppdager noe nytt hver dag og viser stort engasjement rundt alt !

Lila er levert i barnehagen, de to eldste hjertene mine på skolen og mannen på jobb. Jeg skal selv få unna noen morsomme nye ting som skal ut på bloggen fremover, så jeg får bare kaste meg rundt!

Nyt dagen- og kos dere masse! 

Leave a Reply