Get the best result.

Innlegg i samarbeid med Philips Lumea IPL.

Get the best result from your Philips Lumea.

Philips Lumea er en permanent hårfjerner som gir deg silkebløt hud, og det er helt smertefritt. På kun 6-8 behandlinger vil du være på god vei til permanent, myk og silkebløt hud. Philips permanente hårfjerningsmaskiner bruker den såkalte IPL-teknologien (Intense Pulsed Light) Det er en profesjonell behandlingsmetode, som også er kjent fra skjønnhetsklinikker og -salonger.

Lumea har også en hudtypesensor i maskinen som automatisk identifiserer hvis den beveger seg over et hudområde som er for mørkt til behandling. Modellen er spesialdesignet og kan brukes på hele kroppen – også i ansiktet, bikinilinjen og under armene.

Før du bruker Lumea bør du forhåndsbehandle huden ved å fjerne hår fra overflaten. Dette gjør at lyset absorberes lettere av delene på håret som ligger under huden, dette sikrer effektiv behandling. Du velger selv om du ønsker å barbere, klippe eller vokse håret, men det er viktig at du ikke bruker hårfjerningskremer fordi kjemikalene kan føre til hudreaksjoner. Velger du å vokse bort håret må du la huden «hvile» i 24 timer før du bruker Lumea- enheten. Det anbefales at du velger å ta en dusj før du benytter den av behandlingen, for å være sikker på at rester fra voks er fjernet fra huden.

IPL fungerer som følgende:

-Med Intense Pulsed Light-teknologien forsiktige lyspulser sendt mot huden og absorbert i hårroten. Jo lysere huden er og jo mørkere  hårfargen er, desto mer lys kan absorberes.

-Lyspulsene stimulerer hårsekken slik at den går inn i en «hvilefase». Som en følge av dette faller håret av helt naturlig ig gjenvekst hemmes.

-Hårets vekstsyklus består av ulike faser. IPL- teknologien er bare effektiv når håret er i vekstfasen. Ikke alle hår  er i vekstfasen samtidig. Derfor anbefales det at den første behandlingsfasen følges.(4-5behadlinger og 2 uker mellom hver behandling, etterbehandlingsfasen hver 4-8  uke. )

I den første fasen anbefales det for de 4-5 behandlingene å bruke Lumea Prestige én gang annenhver uke for å sikre at alle hårene behandles. Å bytte ut enIPL-behandling med en annen hårfjerningsmetode, hjelper deg ikke med å oppnå ønsket hårreduksjon. Hvis du vil fjerne hår mellom Lumea- behandlingene, kan du bruke den vanlige hårfjerningsmetoden din.

Etter den første behandlingen kan det ta en til to uker før hårene faller av. De første ukene etter de innledende behandlingene kan du fremdeles se at noen hår vokser. Dette er sannsynligvis hår som ikke har vært i vekstfasen under de første behandlingene.

Etter to til tre behandlinger vil du se en merkbar reduksjon i hårveksten. For effetiv behandling av behandling av alle hårne er det viktig å fortsette behandlingen i henhold til den anbefalte behadlingsplanen .

Etter fire til fem behandlinger vil du se en betydelig reduksjon i hårveksten i områdene som er behandlet med Lumea. En reduksjon i hårtettheten bør være synlig.

Fortsett behandlingen med jevne etterbehandlinger hver 4. til 8.uke og du vedlikeholder du resultatet. Jeg anbefaler virkelig alle som ønsker en silkemyk hud dette produktet, jeg har nå testet det en GOD stund og merker allerede etter 4 uker at det fungerer bedre enn forventet.

Gå inn på HER og Prisjakt.no for mer informasjon , du finnes produktet HER. og for å klikke deg hjem dette vidunderproduktet du også. Produktet koster 5999,- Philips lumea finnes det her. 

 

2 thoughts on “Get the best result.

  1. Ønsker deg en fin søndag!

    1. Camilla sier:

      takk det samme <3

Leave a Reply