Helgen som bare forsvant!

Helg til oppsummering!

Søndag og jeg ligger nå helt svett, kastet tilbake på sofa´n, Lila og Vanessa har vært så livlige at jeg nesten har følt meg flyvende mellom dem . Haha.  Imorgen skal Vanessa til mamma´n sin igjen og Lila skal et par dager avsted med de hun også. Som dere vet er jo Lila sin ste-mor, Vanessa sin mor så jentene er jo sammen hver helg og litt fra og til i ukedager slik situasjonen er per idag. De har virkelig blitt små bestevenner og det er så søtt.

Jeg elsker virkelig helgene med alle barna, da er det leker over alt, og barnelatter i huset hele dagen lang! Jeg tror jeg var født for å få masse barn, for jeg kan helt ærlig ikke se for meg livet mitt uten.

Vanessa flyr alltid rundt med doktor settet sitt, tar tempen på alle og passer på at alle dukkene er friske til en hver tid!

Lila flyr rundt med dukkevognen med det «rare» i… Så å si ingen dukker, men gamle t-lys, ukeblad, bøker,plastikk bestikk og sko- haha.

Jeg har som dere ser fått mange nye tepper i huset!!! *elsk* De har jeg fått flere ti-talls meldinger på. Disse teppene er kjøpt på mål hos TK gulv og interiør i Fredrikstad! For at teppene ikke skal gå opp i kantene, må man bruke tekstillim. Da stopper man at det går opp i endene.  ( teppene er IKKE sponset)

Resten av kvelden skal vi se på film, spise snaks og ligge rett ut! Rett og slett nye kvelden, noe jeg håper dere gjør også! Vi sees!

Leave a Reply