Home, sweet home.

God morgen søndag!

Her startet dagen for en time siden for idag skal vi i barnedåp til vakre lille Cornelius, og det skal bli så hyggelig.

Vi kom hjem klokken 17:30 igår, og dro rett til min tante og gratulerte henne med 60 år! En utrolig koselig avslutning på dagen. Vi sovnet begge som et slakt på sofaen når vi kom hjem. Haha.. Typisk romantisk avslutning på kvelden, eller hva?  Vi stod jo 4 timer i bakken igår får vi reiste hjem så vi var rett og slett helt pumpa. Jeg har lært å stå på slalåm og det gikk som en lek! Så utrolig morsomt, det tok et par runder i bakken, men så gikk det av seg selv! Nå er jeg bitt av basillen og har planer om å dra mye på fjellet i fremtiden, for det var rett og slett kjempe moro!

Men dere, jeg fant igjen litt bilder av stuen fra jeg overtok huset, og mange nye lesere ønsker oppdatering på bilder av stuen før og nå. Så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne starte denne dagen med bilder fra stuen før og nå.

Her er bilder fra jeg overtok huset sommeren 2016:

Idag fremstår stuen som lun og koselig. Panelplater er satt på alle vegger i hele huset, nytt gulv,listverk, vegger er fjernet, trappen er malt, slipt og tettet… Generelt et helt nytt utseende.

Jeg skal imorgen prøve å få tatt enda mer bilder, men dere får ihvertfall sett noe frem til det.

Nyt søndagen, vi sees etterpå! 

Leave a Reply