Hvor stolt kan man bli?

Endelig kveld, endelig kos! Nå ligger jeg rett ut med beina på bordet – SÅ klar for å få en time i ro og stillhet før jeg stuper i sengen. Imorgen har Olíver og Mathilde bestilt ost og skinke salat med rundstykker i matpakken sin. Jeg har alltid vært veldig opptatt av at ungene får gode matpakker som de elsker på skolen og jeg får alltid høre at de vil ha det de fikk igjen og igjen. Det varmer et mammahjerte som ikke vil at småtrolla hennes skal gå med tomme mager.

Lila har funnet en «hobby» hun kan sitte å holde på med i en time og to, nemlig å tegne. Når hun er ferdig sier hun stolt » mamma, seeeeh-seeeh.» Kry over å skulle få masse ros og applaus. Hun sitter helt konsentrert og sier ikke så mye som et ord, prøver jeg å løfte henne bort blir hun ild sint. Noe sier meg at vi har en kunstner i huset om dette fortsetter.. Tegne permen vil garantert bli like full på henne som hennes søsken.

Det at storebror deler samme interesse gjør det ekstra stas når han setter seg ned sammen med henne. Hun blir HELT trollbundet! Mammahjertet mitt vil rett og slett eksplodere i stolthet, tenk at jeg har oppdratt så fine barn.

Jeg er så takknemlig for at jeg har fått de, for de er virkelig det kjæreste jeg har. Olíver og Mathilde er begge helt unike med Lila, jeg har aldri før sett slik kjærlighet mellom søsken. Olíver våker Lila med nebb og klør og tar henne med seg hvor enn han får lov. Ingen kompis er for kul og ingen oppgave for kjedelig. Mathilde har siden Lila ble født skiftet bleier, tøy, pyntet, vasket, matet og ordnet med henne. Hun inkluderer Lila i dukkelek og lego bygging, og hun føler med og passer på situasjoner jeg aldri før hadde trodd hun skulle tenkt på. Lila er dem begges lille kjærlighet, og jeg føler meg privilegert som kan kalle de alle tre mine.  Jeg mener, finnes det noen topp på hvor stolt man kan bli? Vel, det tror jeg ikke for hos meg vokser stoltheten hver dag.

Vel, dagen har ellers gått i ett idag. Når ungene kom hjem fra skolen var det ut å leke i snøen for de begge som stod på planen.Deretter var det middag, lekser og trening, samt kjøring til og fra…Timene står ikke akkurat stille når det skjer noe hele tiden. Nå er det bare å lade batteriene for en ny dag imorgen, og imorgen kommer Vanessa jenta vår også, noe jeg VET Lila gleder seg veldig til!

Jeg håper deres dag har vært kjempe fin og at dere får en god natt når hodet treffer puten!

Leave a Reply