I dagslys!

Dette innlegget har reklame linker. 

God kveld i stuen alle kjære blogglesere! Ja, jeg lovet dere jo litt bilder av den malte veggen på kjøkkenet.  Jeg synes det er ble skikkelig pent med den beige veggen, den gjorde kjøkkenet SÅ mye mer helt med resten. Den beige fargen skal males i mellomgangen også, og trappehallen oppe, men det skjer ikke på 1,2,3. Jeg synes den beige fargen er 100 ganger finere til møblene våre, og de mørke tonene. Den lysegrå blir litt «lilla» til resten av interiøret og det liker denne dama dårlig..

De sorte brettene er en gjenganger her i huset, jeg tror jeg har de i alle ulike størrelser og fasonger, og jeg digger det!

Er godt alternativ til mitt runde kjøkken brett er dette HER. Firkantet kjøkken brett HER, avlangt brett HER.

Jeg elsker å samle ting på brett og style brett litt forskjellig etter årstid, stil og hvordan uttrykk jeg vil at det skal vise. Jeg synes det å samle ting på en plass gjør rommet mye ryddigere og når man holder samme stil gjennomgående blir helheten mye lettere å se.

Og tror ikke dere jeg fant urner idag, joooda!Halleluja altså, jeg hadde griseflaks! Jeg oppdaget de på vei ut av butikken, når jeg nesten hadde gitt opp jakten etter nye urner til kjøkkenet.

Jeg har fått en del spørsmål på om jeg kan dele litt jule bilder med inspirasjon fra tidligere og det tenkte jeg at jeg skulle gjøre! Imorgen er planen for denne bloggen ganske full, men jeg skal se hva jeg får skvist inn ila de kommende dagene om jeg ikke klarer det da.

Nå skal jeg nyte litt ro før John blund melder sin ankomst,nyt kvelden, vi sees!

Leave a Reply