Ingenting er viktigere! Absolutt ingenting.

God kveld i stuen! Denne helgen har vært en følelsesmessig berg og dalbane, det å plutselig være fri for barn og mammaoppgaver annenhver helg er helt sprøtt. Jeg har våknet hver morgen klokken 0630 og sett bort på sengen til Lila. Det å ikke ha ei frøken som har styrt dagen min fra jeg åpner øynene har vært helt nytt.. Plutselig kunne jeg dusje uten å få henne til å ta morgen luren hennes og jeg har kunnet dra meg til klokken 10/11 hver morgen denne helgen! Jeg kan faktisk ikke huske sist.

Det blir sikkert veldig bra med tiden, men akkurat nå- sånn som nå – jeg skal være ærlig jeg har grått hver kveld! Ikke fordi jeg har vært nervøs for den lille frøkna, men jeg har følt det så rart og ikke ha henne her. Hun har alltid vært min lille skygge og jeg er så avhengig av henne at det er helt sprøtt… Lila derimot, vel hun har nok ikke hatt tid til å savne meg engang, hun har visst storkoset seg fra morgen til kveld hver eneste dag denne helgen! Så slik «hjertepining» som jeg har utsatt meg for har bare vært tull, men så er det dette mammahjertet da, det henger ikke alltid helt på greip.

Absolutt INGENTING er viktigere enn barna, absolutt ingenting. Jeg er like avhengig av Olíver og Mathilde, men der har jeg også en åpen dialog meg Håkon hele uka de er der og de ringer og sender meldinger stort sett hele tiden.  Idag tok savnet litt for mye over så de to eldste kom heldigvis hjem en dag tidligere. Mathilde skal ta skole bilder imorgen og da er det å skulle flettes og ordnes kun noe mamma kan ifølge henne.  – Det er selvtillitt-boost det. hihi.

Utover det veldig rare mammahjertet mitt har Kim og jeg hatt en utrolig fin helg sammen, vi har virkelig koset oss!

Imorgen står ny uke for tur med masse jobb og barnekos! Jeg håper helgen deres har vært helt kanon!

Leave a Reply