Jeg er tilbake, men det blir aldri det samme igjen.

God kveld alle sammen! Ja,da er jeg offisielt tilbake og det i en helt ny drakt! Dere kan tro jeg er stolt, glad og over gjennomsnittet giret på å starte. Dette er jul, nyttår og bursdag  på en og samme gang, men også litt skummelt.

Jeg følte Blogg.no ble en veldig useriøs plattform for meg å fronte annonsører og reklame på når jeg gikk ut av Side2 og Nettavisen. Det å plutselig stå «alene» på egne bein er merkelig, jeg har de siste 3 årene hatt en solid plattform i Side2 bak meg og den tiden er jeg veldig glad jeg har hatt. For 3 år siden valgte jeg å forlate villapaprika.no til fordel for Side2 og nettavisen, og ble da en Blogg.no blogger. Bloggen min har vokst og jeg var plutselig klar for å kjøre på egen maskin og klar for å forlate Blogg.no og starte for meg selv. De siste årene har ikke vært veldig koselige, det har skjedd mye, fryktelig mye og bloggen ble mer en negativ plattform enn positiv. Selv om jeg det siste året har endret fokus, kuttet mennesker ut av mitt liv har det ikke vært koselig å se tilbake i arkivet hvor alt var annerledes. Det føles godt og endelig lukke det lokket som har stått med en liten «ventil» oppe for å daglig påminne meg om det som var ,samt den perioden som ikke var noe god. Denne bloggen er et symbol, ikke bare på at jeg har blitt en selvstendig blogger, men også at jeg har beveget meg bort fra alt og valgt å starte på «scratch.

Livet mitt er idag veldig fint, det er annerledes, men fint.

Jeg har kommet meg tilbake til «meg selv», fått litt mer erfaring plassert under beina på både godt og vondt.

Olíver, Mathilde og Lila styrer hverdagen, og på mandagen hentet vi hjem et nytt familie medlem; Pomma Hazard. Etter et par dager hos familien Øvestad har lille Hazard begynt å bli husvarm og trygg. Allerede elsker vi ham ubetinget, noe jeg også tror er gjensidig. Han er bare tre måneder, så han er jo familiens «nye» baby, noe som vil si at Lila har gitt tittel kronen videre og gått fra baby til barn.

Tiden står ikke stille og om 2,5  måned fyller Lila ET år, Olíver begynner i 5.klasse og Mathilde 4.klasse. Det som faktisk er det rareste å tenke på er at jeg om 1,5 år fyller 30 år. Hvor ble de siste 10 årene av?

Med denne bloggen ønsker jeg dere velkommen, nye som «gamle» lesere og jeg er evig takknemlig for at dere fortsatt vil følge meg,min lidenskap og hverdag.

Jeg er tilbake, men det blir aldri det samme igjen for nå blir det bedre. 

 

NB! Noen justeringer jobbes med her inne ennå, men iløpet av et døgn er det slik det skal fra A-Å. 

 

 

5 thoughts on “Jeg er tilbake, men det blir aldri det samme igjen.

 1. Mona Groth sier:

  Lykketil 👍👍🌞

 2. Ragnhild sier:

  Gratulerer med ny blogg. Ser bra ut. 🙂

  1. Camilla sier:

   tusen takk<3

 3. Jag har älskat din blogg i flera år och tycker att det är så tråkigt med elaka människor Så jag önskar dej all lycka med ditt nya och jag jag vet ju du har kärlek nu och är stark så detta fixar du . Ja besöker dej igen kram ullie

  1. Camilla sier:

   så koselig , ha en fortsatt fin lørdag <3

Leave a Reply