Jeg flytter hjem til mor og far.

Lillelørdag allerede? Si meg, hva skjer med at dagene går så i ett? Idag har jeg hatt en aldri så liten fotoshoot her hjemme, og imorgen står 2.etasjen for tur. Dere kan tro jeg gleder meg til å se alle de utrolig fine bildene. Jeg har stylet, gjort ting litt «annerledes» kanskje? Ihvertfall litt mer Bohem.

Jeg vet mange lurer på hva vi driver med når det kommer til hus og hjem, men sannheten er at vi vingler mellom ny-bygg og eldre hus.. Jeg er så usikker, det eneste vi VET er at huset MÅ ha minimum 5 soverom og (helst)3 toaletter, samt en STOR gårdsplass og ja garasje. Jeg selger av en eneste grunn, vi MÅ rett og slett ha større plass og hopper like gjerne ut i det. Jeg selger først, jeg føler ikke jeg er tøff nok til å sitte med to boliger. Det har jeg gjort over LANG tid før, noe som var en skikkelig påkjenning og endte i et «desperat» salg. Den gang husker jeg at jeg sa- aldri en gang til. Det som er fint med livet og de ulike valgene man tar, det er at man gjerne lærer og bygger videre på lærdommen til fordel for seg selv videre i livet.

Det som er ekstra stor stas ved dette boligkjøpet er at Kim og jeg faktisk skal kjøpe sammen. Vi har allerede vært på noen visninger, tittet og kjent på følelsen av å skulle ta et så viktig valg sammen. Vi har mulighet til å bygge, men så er det dette med ny-bygg og kostnader. Det blir ALLTID mye dyrere enn mann tror og jeg er litt redd budsjettet vi har satt oss vil ryke så vi ikke får gjennomført det vi ønsker. Derfor…… Vi selger, finner vi noe kjøper vi og i mellomtiden om huset går fort flytter vi inn i toppetasjen hos mor og far! Vi vil da disponere 94 kvm som består av egen stue, 4 soverom, kontor, og bad! Vi må bo på mamma og pappas kjøkken ved måltidene, men med et hus på 400 kvm kan jeg si at vi ikke vil bo trangt eller i veien for hverandre den tiden vi vil bo der. I toppetasjen er det satt opp en vegg med egen inngang og vi får da som nevnt en egen etasje for oss selv. Jeg har nesten ikke ønsket å si noe om dette, av den enkle grunn- at det skulle bli snudd til noe det IKKE er. Vi får ikke bare muligheten til god hjelp i tiden vi bor der, men vi står «trygt» i det når vi skal kjøpe. Noe som er utrolig viktig når man skal gjøre et så viktig kjøp. Det og da ikke ha noe «press»  med salg og i tillegg vite hva vi har er noe vi setter som et must når vi nå skal se etter et hjem vi faktisk skal lande og bli i! Et hjem barna skal gro fast i med venner og med tiden kjærester , barnebarn og ja hele kompaniet. hehe.

Vel, det er den helt enkle og nakene sannhet om det som skjer. Jeg vil nok ikke si så mye om hvor vi titter eller hvor vi faktisk ender før vi står med kontrakten på ny bolig i hånden! Det fordi, jeg har delt for mye for fort før og sett baksiden av det. Akkurat dette følte jeg at jeg MÅTTE dele, ellers ville dette blitt gjort om til at vi hadde gått i en eller annen påstått luksus felle(?). Det er gjerne det folk vil tro ihvertfall, men ja sånn har det jo bare blitt… Dette er sannheten, enkel, men også veldig godt gjennomtenkt.

Bil salget som folk har spekulert i har ingenting med noe bolig å gjøre, men der også trakk vi oss… Sannheten er at jeg har ny bil som kommer i desember og Kim skulle egentlig ha en annen bil til jobben. Vi har heller bestemt å sitte med begge, altså den vi har og den jeg får. Det er for stort «tap» å selge etter så liten tid og så om å gjøre var det altså ikke.

Vel, dette var litt svar på alle anklager og spekulasjoner rundt oss. Om det folk sprer av spekulasjoner og anklager skal fortsette for det bli dem om det…. Jeg har ikke noe «farlig» å skjule,men jeg prøver å holde kortene litt tettere til brystet enn hva jeg har og derfor skriver jeg ikke så detaljert om alt rundt oss lenger! Det eneste jeg kan si er at det ihvertfall ikke blir kjedelig for oss i tiden fremover og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen – litt mer på «avstand» , men likevel innenfor veggene.

Leave a Reply