Jeg kan nesten ikke tro det selv, for en forskjell.

Reklame. 

Mandag, det snør og det ser ut som om vinteren er på vei tilbake nå. Uff, det er leit å si det nå i januar, MEN jeg hadde et liten håp om at våren var «bittelitt» nærmere enn hva den var nå som sol og bar bakke begynte å stikke frem igjen. Vel, her gjelder det å bare smøre seg med tålmodighet, for våren den står jo faktisk for tur, det samme gjør sommeren!

Jeg vil også takke dere for all den gode responsen jeg har fått på bildene jeg delte av huset før og etter. Jeg blir så glad når så mange liker det jeg deler, det betyr utrolig mye for meg.

Boligen har jo vært igjennom en oppussing, som tok får seg sikkert 2-3 tiår. Jeg husker ennå følelsen jeg satt med når jeg overtok huset, en blandet følelse av lykke og redsel for om prosjektet rett og slett var for stort. Huset er ennå ikke ferdig, vi har ennå mange drømmer, men det er også det som er så bra og stort – nettopp at vi kan drømme og sakte men sikkert realisere dem en etter en.

Jeg overtok et hus med kun 2 garderobeskap, dog ikke noe varig så nytt måtte til.  I en lang periode hadde jeg kun kurvsystem, og i fjor sommer fikk jeg endelig en bolig med hele fem skreddesydde garderobeløsninger levert av Skapnett. 

Skapnett kom etter mitt ønske på befaring, her målte de opp, kom med forslag og delte sin ekspertise på innredning med meg for at jeg skulle få mest mulig ut av plassen jeg hadde til rådighet i denne boligen.

Gangen i andre etasje har alltid vært «vanskelig» å møblere, og det er ut her jeg har ( bokstavligtalt) kastet ALT jeg ikke har vist hvor jeg skulle sette. Esker, kurver med vinterdresser +++, det ble nesten som en liten rote plass i boligen. Hvor jeg skulle ha sengesett, vintertøy osv var et mysterium og jeg følte jeg aldri uansett hva fikk benyttet meg godt nok av plassen boligen hadde.

Først kom en garderobe opp, det var en drøm som faktisk gikk i oppfyllelse. Plutselig hadde jeg et skap hvor vi kunne henge bort vinterjakker og parkdresser. Garderoben rommet også støvsugeren, den ene garderoben ble plutselig huset sin bod.

Så kom garderobe nr to opp, og gangen i andre etasje fikk plutselig god utnyttelse og vi kunne endelig brette alt av sengesett, og andre tekstiler inn i hyller og skuffer. Og det er jo heller ingen hemmelighet at gangen man møter når man kommer opp er mye lekrere enn tidligere.

Idag er dette Kim sin garderobe og vi har alle hver vår garderobe i huset. For noen er dette en selvfølge, for oss var det en drøm. Jeg kjøpte jo huset til meg og mine tre barn og når vi da brått ble to mennesker til ble det også mindre plass der vi før hadde beregnet plassen.

En etter en ble garderobene satt opp, og hver garderobe er innredet slik at den har hyllesystem på hver side med oppheng i midten. Kim sin garderobe og garderoben i gangen nede er de to minste med kun en side med hyller og en med oppheng. Siden vi nå også har en godt unyttet bod og innredet loft har lagring blitt mye bedre og garderobeskapene rommer kun klærne våre.*smiler*

På bildet over ser dere selv hvor mye speildører gjør, gangen og rommet til Lila fremstår som lyst og lekkert.

Det er ikke vanskelig å se at forskjellen er enorm og en garderobe er rett og slett en møbel jeg ALDRI ville vært for uten. I starten var ikke det første pri, men idag forstår jeg ikke hvordan jeg har klart meg uten all lagringsplass vi har fått det siste året, nettopp pga gode gjennomtenkte garderobeskap.

Vi har valgt kun speil og glassdører fra Skapnett, hvor ALLE kommer med sikkerhetsfolie. Det er softclose og børstedempere på alle dørene slik at det hindrer dørene å slå mot veggen. Alle profilene og skinnene er i aluminium og har solide hjul med avsporingsikring.

Jeg har valgt speildører på alle våre garderober nettopp fordi det skaper en større romfølelse, spesielt i rom som ikke har vindu. Rommet virker lyst og større med en gang, noe som for vår del var ekstremt viktig.

Skapnett har en super nettside hvor du kan tegne din egen garderobe. Ved å tegne sine egne garderober får man ofte utnyttet plassen i rommet maksimalt fra gulv til tak. Velger du fronter som samsveiser til resten av hjemmet blir helthetsinntrykket også helt perfekt og gjennomført. Tegne programmet til Skapnett er ikke bare lekende enkelt, men supert for de som vil sitte hjemme i ro og fred ved planleggingen av garderoben. Tegneprogrammet finner dere HER. 

Du kan følge Skapnett på facebook ved å trykke HER. 

 

 

Leave a Reply